Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

20 de motive pentru a alege solutiile audio all-in-one seria MFA de la Audac

De ce sa alegeti seria MFA ca urmatoarea solutie audio all-in-one comerciala?

 

 

1) Solutie 5-in-unu

 

Stiati ca MFA, solutia audio all-in-one, este o matrice, un amplificator, un procesor audio, o sursa audio si u n sistem de automatizare – toate odata? Gazduirea acestor functionalitati unice intr-o carcasa compacta, jumatate din 19”, face ca aceasta serie MFA sa fie aproape invizibila.

 

2) Intrare de microfon pentru adresare publica (Public Address)

 

Stiati ca puteti conecta cu usurinta un microfon de anunturi la MFA, solutia audio all-in-one, prin intrarea sa echilibrata de microfon / linie, creand o solutie all-in-one ideala pentru majoritatea aplicatiilor de retail mici si mijlocii in care adresarea publica (PA) este necesara?

 

3) Compatibilitate cu Soundtrack Your Brand & Spotify

 

Stiati ca MFA, solutia audio all-in-one, este compatibila cu Soundtrack Your Brand si Spotify? Folosind modulul optional SourceCon™ NMP40, puteti reda melodiile preferate direct de pe STYB sau Spotify pe acest dispozitiv.

 

4) Amplificator clasa D – Eficient energetic

 

Stiati ca MFA, solutia audio all-in-one, este extrem de eficienta din punct de vedere energetic, reducand costul la factura de energie si fiind prietenoasa cu mediul.

 

5) Incarcati presetarile WaveDynamics™ si actualizati-le

 

Stiati ca MFA, solutia audio all-in-one, utilizeaza tehnologia WaveDynamics™ de la AUDAC, permitand oricarui utilizator sa seteze cu usurinta configuratia acustica optima pentru instalatia sa audio. Acest lucru garanteaza ca setarile audio preferate pot fi incarcate pur si simplu prin intrarea USB integrata.

 

6) Actualizare flexibila

 

Stiati ca MFA, solutia audio all-in-one, va ofera o mare flexibilitate de actualizare? Cand sunteti conectat la internet prin portul Ethernet, noi actualizari vor fi efectuate automat.

 

7) Adaptata preferintelor dvs.

 

Stiati ca MFA, solutia audio all-in-one, este echipata cu un slot SourceCon™ care ne permite sa oferim un dispozitiv si mai durabil, cu tehnologie care poate fi schimbata? Datorita evolutiei constante a platformei SourceCon™, veti putea urmari cele mai noi tehnologii.

 

8) Extindeti de la 1 la 2 zone de iesire – linii de iesire

 

Stiati ca iesirea de linie a solutiei audio all-in-one seria MFA poate fi utilizata pentru a crea o a doua zona stereo, unde intrarea individuala si controlul volumului pot fi configurate prin panoul frontal, TCP / IP sau AUDAC Touch™ 2?

 

9) Tehnologie TouchLink™

 

MFA, solutia audio all-in-one, dispune de tehnologia inovatoare TouchLink™. Acest sistem ingenios poate fi utilizat pentru crearea de zone virtuale prin conectarea mai multor dispozitive compatibile TouchLink ™, precum AMP203 si seria MFA.

 

10) Sistem descentralizat multi-zone cu Dante™

 

Stiati ca prin instalarea unui modul optional ANI44XT Dante™ in solutia audio all-in-one seria MFA puteti crea un sistem multi-zone descentralizat in care muzica, mesajele si multe altele pot fi partajate in intreaga retea audio Dante™ ?

 

11) Optiuni de control simple, dar diverse

 

Stiati ca puteti controla MFA, solutia audio all-in-one, prin panoul sau frontal, printr-un panou de perete optional MWX45 sau prin RS232, RS485 si TCP / IP? Nu in ultimul rand, solutia MFA este, de asemenea, complet configurabila prin intermediul aplicatiei AUDAC Touch.

 

12) Controlabila prin AUDAC Touch™ 2

 

MFA, solutia audio all-in-one, este complet controlabila prin AUDAC Touch™ 2. AUDAC Touch™ este o aplicatie completa, dar ușor de utilizat, care permite controlul usor al zonei, gestionarea volumului si multe altele dintr-un singur tablou de bord personalizabil.

 

13) Solutie premiata

 

Stiati ca MFA, solutia audio all-in-one, a castigat deja doua premii? Amplificatorul cu tehnologie SourceCon™ a castigat premiul Best of Show la doua expozitii in 2020: ISE si InfoComm Connected (SUA). Cu siguranta, serai MFA ar fi castigat mai multe premii daca pandemia COVID nu ar fi anulat majoritatea targurilor si expozitiilor?

 

14) Design compact (jumatate din 19”)

 

Stiati ca MFA, solutia audio all-in-one, este gazduita doar intr-o jumatate de spatiu de rack de 19”? Acest lucru face din dispozitivul inovator o solutie care poate fi usor de instalat sub case de marcat sau sub birouri.

 

15) Diverse posibilitati de montare

 

Suporturile de montare optionale sunt disponibile ca seria MBS1xx, care permite ca solutia audio all-in-one seria MFA sa fie montata sub un birou, intr-un dulap, pe perete, pe tavan sau intr-un rack de echipamente de 19″. Acest lucru dovedeste ca seria MFA este solutia perfecta pentru aplicatii mici si mijlocii in medii corporative, de ospitalitate sau de retail.

 

16) Impedanta mica sau posibilitati de 100 / 70V

 

Stiati că MFA, solutia audio all-in-one, functioneaza cu sisteme stereo cu impedanta mica, precum si cu sisteme de 100 V / 70V? Pentru impedanta mica, MFA208 va ofera 2 x 40 W sau 80 W, in timp ce MFA216 are un nivel de iesire chiar mai puternic de 2 x 80 W stereo si 160 W mono.

 

17) Functionalitati DSP avansate

 

Stiati ca MFA, solutia audio all-in-one, consta intr-un DSP avansat care va permite sa filtrati si sa procesati semnalele audio dupa propriile preferinte?

 

18) Configurare la nivel de utilizator

 

Stiati ca MFA, solutia audio all-in-one, are 2 niveluri diferite de utilizator; un nivel de utilizator si un nivel de administrator protejat prin parola? Utilizatorii obisnuiti pot modifica doar intrarea si volumul sistemului, in timp ce administratorii pot vizualiza si personaliza toate setarile.

 

19) Optimizarea claritatii semnalului

 

Stiati ca un DSP avansat este integrat in cadrul solutiei audio all-in-one MFA, optimizand claritatea semnalului si, ca urmare, direct placerea de a asculta.

 

20) Prioritati prin Dante™

 

Stiati ca atunci cand redati mesaje prioritare prin intrarile Dante™ ale solutiei audio all-in-one seria MFA veti experimenta o latenta aproape zero, optimizandu-va comunicarile catre angajati, clienti, etc.

 

MFA208 MFA216