Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

27” PCAP Self Service Kiosks – Solutia comerciala self ordering cu ecran tactil pentru QSR

Producatorul de semnalizare digitala Allsee Technologies a anuntat extinderea gamei sale de solutii cu ecran tactil odata cu lansarea unui nou kiosk self ordering PCAP de 27”.

 

Aceasta solutie integrata permite companiilor sa raspunda asteptarilor clientilor cu capacitati de servicii instantanee in diferite industrii si utilizari, inclusiv:

 

  • QSR Food Ordering
  • Click and Collect Display
  • Retail Kiosk
  • Ticketing Kiosk

 

 

Kiosk-urile self-service cu ecran tactil fac parte din revolutia transformarii digitale in serviciul pentru clienti. Companiile care investesc in nevoile consumatorilor se pot astepta sa obtina numeroase recompense.

 

Kiosk-urile self ordering PCAP de 27” au urmatoarele caracteristici:

Sistem automat de self ordering

 

Numeroasele avantaje ale sistemelor self-service sunt clare – permit personalului sa se concentreze mai mult pe serviciile pentru clienti, reduc cozile si timpii de asteptare si imbunatatesc si optimizeaza experienta generala a clientilor.

Inlocuire usoara a rolei de la POS

 

Rola de la casa de marcat pentru imprimanta termica este amplasata intr-un compartiment separat, astfel incat personalul sa o poata inlocui rapid si convenabil, fara a fi nevoie sa deschida usa principala de acces.

Scanner cod QR si imprimanta termica pentru bon integrate

 

Scanerul are o lumina LED pentru a imbunatati capacitatea de citire si poate fi utilizat pentru a scana coduri de bare sau coduri QR impreuna cu oferte speciale sau pentru a plasa comenzi. Pe langa imprimarea bonurilor de comanda, imprimanta termica poate fi utilizata pentru a imprima vouchere promotionale. Exista, de asemenea, spatiu pentru a integra un cititor pentru cardul de credit.

Intretinere si curatare usoara

 

Mentenanta fara unelte este posibila prin usa de acces frontala care poate fi blocata, permitand personalului din magazin sa schimbe si sa inlocuiasca componentele fara a fi nevoie sa le scoata din perete. Ecranul tactil si scanerul pentru coduri de bare sunt de asemenea incastrate in incinta pentru a putea fi sterse cu usurinta.

PC Windows integrat

 

Exista un PC Windows i3 incorporat, care poate fi actualizat daca este necesar. Daca aplicatia dvs. ruleaza pe Android sau Linux, aceste sisteme de operare sunt, de asemenea, acceptate de hardware.

Optiuni de montare antifurt

 

Kiosk-ul poate fi montat in siguranta direct pe peretele din interiorul usii care poate fi blocata. Exista, de asemenea, un suport optional de podea, disponibil la cerere, atunci cand montarea pe perete nu este posibila.

Afisaj personalizabil

 

Alte dimensiuni si culori sunt disponibile la cerere. De asemenea, Allsee poate proiecta si fabrica unitati personalizate cu o camera integrata sau versiuni cu doua fețe. Pentru modelele existente, oferă un serviciu de împachetare din vinil colorat, precum si logo și grafica personalizate.

Pachete software disponibile

 

Puteti utiliza propriile solutii software sau Allsee poate oferi diverse pachete personalizate la cerere.