Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

29% dintre angajati folosesc audio pentru a-si imbunatati concentrarea

Un studiu realizat de compania Sennheiser arata ca 29% dintre salariati folosesc audio pentru a-si imbunatati concentrarea

 

 

Ca parte a efortului de a strange informatii de piata inainte de lansarea noului headset MB 360, Sennheiser a realizat un sondaj pe 2.500 de angajati din SUA, Germania, Regatul Unit, Franta, Singapore si Hong Kong, intrebandu-i cum isi folosesc angajatii din birouri castile pentru a creste productivitatea.

 

„Ultimul nostru studiu arata ca 29 la suta dintre cei care lucreaza la birou folosesc castile atunci cand trebuie sa se concentreze”, a spus Theis Mork, vicepresedinte al solutiilor de intreprindere pentru managementul produselor la Sennheiser. Tehnologia ANC (Active Noise Cancelling) a castilor ajuta la imbunatatirea capacitatii utilizatorului de a se concentra.

 

Modul in care lucram este supus unei evolutii. Stilurile de lucru si spatiile de birouri se schimba, iar organizatiile incearca sa creeze medii sanatoase pentru angajatii lor. Din ce in ce mai multi oameni desfasoara activitati in medii zgomotoase, in birouri open space sau in miscare. Sennheiser a raspuns cerintelor stilului de lucru modern cu nouile casti Bluetooth MB 360 UC. Compania spune ca tehnologia ANC reduce eficient zgomotele de fundal si ajuta profesionistii sa-si imbunatateasca concentrarea. Cu un timp de convorbire de pana la 25 de ore, pernitele moi pentru urechi sunt concepute pentru a asigura un confort excelent chiar si dupa mai multe ore de purtare.

 

“Spatiul alocat unui angajat a scazut in ultimii 20 de ani, iar birourile open space sunt in crestere, iar angajatilor le este din ce in ce mai greu sa se concenteze fara a fi intrerupti de colegii lor”, a spus Mork. “Studiul recent al Sennheiser arata ca aproape o treime dintre cei care lucreaza la birou folosesc casti pentru a se concentra fara a fi distrasi. Castile Bluetooth MB 360 UC abordeaza aceasta provocare si ii ajuta pe profesionisti sa isi duca productivitatea la nivelul urmator.”

 

 

Datele suplimentare din studiu arata ca flexibilitatea este mai importanta ca niciodata pentru forta de munca de astazi. Profesionistii lucreaza atat la birou, cat si de acasa si din mers si prefera sa comute usor intre apelurile de afaceri si muzica in timpul programului de lucru.

 

“Conform datelor noastre, 27% dintre angajatii de astazi prefera sa asculte muzica in timp ce lucreaza”, a spus Mork. “Prin urmare, un headset modern nu trebuie sa asigure doar o calitate excelenta a apelurilor, ci si o experienta audio premium. Castile Sennheiser Bluetooth MB 360 UC vin cu o calitate premium a sunetului si le permit utilizatorilor sa lucreze la propria coloana sonora de oriunde: in tren, la aeroport sau in spatiul traditional de birouri.”