Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

3 moduri de a utiliza Digital Signage-ul in campusuri

Colegiile si universitatile apeleaza la ecrane digitale pentru a imbunatati comunicarea in campus. Avizierele traditionale sunt demodate si sunt din ce in ce mai rar utilizate.

Colegiile inovatoare si universitatile utilizeaza acum digital signage-ul pentru a imparti mesaje importante cu studentii. Aceasta schimbare nu ofera institutiilor numai beneficii de economisire de timp si bani ci, de asemenea, imbunatateste calitatea vietii in campus pentru studenti si facultate.

In cele ce urmeaza va prezentam trei utilizari populare ale digital signage-ului, apoi cateva sfaturi pentru elaborarea unei strategii eficiente de continut pentru display-urile din campus.

 

1. Simplificarea Wayfinding-ului

 

Campusurile nu sunt doar casele studentilor si personalului: Viitorii studenti si alti vizitatori au nevoie sa gaseasca drumul de la o cladire la alta. Hartile digitale amplasate in zonele cu trafic intens ii pot ajuta pe oameni sa isi gaseasca destinatiile.

 

Digital signage-ul, totusi, nu se limiteaza doar la exterior. De exemplu, Western Iowa Tech Community College, a amplasat harti interactive in apropierea intrarilor pentru a ii ajuta pe oameni sa gaseasca rapid drumul.

 

 

Display digital la Western Iowa Tech Community College. Source: University Business

 

2. Raspandirea mesajelor de siguranta si a informatiilor de urgenta

 

Digital signage-ul ofera un spatiu excelent pentru colegii si universitati, acestea putand oferi studentilor mesaje de avertizare despre vremea severa si evenimentele catastrofale.

 

Dar nu toate mesajele de siguranta trebuie sa fie atat de solemne, astfel: Conform Wisconsin State Journal, Universitatea din Wisconsin-Departamentul de Politie Madison a postat avertismente pe display-urile digitale dupa ce aplicatia mobila Pokémon GO a incurajat mersul pe jos nesigur si comportamentul “ciudat” in randul studentilor.

 

3. Amplificarea vocilor studentilor

 

Intr-un articol de pe site-ul College Planning & Management, Jessie Porter, specialist in digital media la University of Texas at Dallas, spune “digital signage-ul ofera organizatiilor studentesti oportunitatea  de a-si largei raza de actiune si de a atrage mai mult publicul tinta”. Divizia UT Dallas Student Affairs chiar isi inchiriaza display-urile digitale pentru evenimente nonacademice.

 

Desi Universitatea din Boston nu are display-uri desemnate pentru organizatiile studentesti, aceasta permite grupurilor sa creeze promotii digitale pentru evenimentele viitoare. Apoi, roteste anunturile/reclamele prin intermediul a 11 display-uri digitale raspandite in intregul campus pentru a oferi o vizibilitate optima.