Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

3 moduri in care organizatiile pot utiliza tehnologia pentru a functiona in timpul unei pandemii

 

2020 marcheaza anul celei mai cunoscute pandemii din lume, COVID-19. Virusul cu raspandire rapida este o boala respiratorie care se poate transmite de la persoana la persoana, provocand afectiuni ale tractului respirator superior.

 

Pana in prezent, aceasta boala a afectat peste 200.000 de oameni la nivel mondial. Cunoscand  impactul pe care COVID-19 l-a avut asupra oamenilor si a economiei globale, intreprinderile si scolile fac tot ce pot pentru a implementa masurile de precautie necesare pentru a-si proteja oamenii, fara a intrerupe toate activitatile deodata. Stiind ce pasi trebuie sa urmati in timpul unei pandemii va va asigura un nivel natural de confort atunci cand atat de multe lucruri raman inca necunoscute.

 

Tehnologia permite oamenilor sa comunice virtual, indiferent de locatie – ceea ce este esential pentru intreprinderile care trebuie sa ramana deschise in timpul unei pandemii. Utilizarea tehnologiei adecvate in cadrul organizatiei dvs. promoveaza flexibilitatea comunicarii virtuale atunci cand distantarea sociala este obligatorie.

 

Cu mii de afaceri, scoli si universitati care se indreapta catre o structura la distanta sau se inchid cu totul, este crucial ca intreprinderile si profesorii sa fie pregatiti cu instrumentele potrivite, necesare pentru a implementa activitati virtuale de business si telelearning. Tehnologia adecvata permite intreprinderilor si scolilor sa ramana active, asigurand in acelasi timp un mediu sigur pentru cei din jurul lor.

 

Tehnologia audiovizualului poate face diferenta in timpul unei pandemii. Indiferent daca permite angajatilor sa lucreze de acasa, permite mutarea cursurile scolare in online sau pur si simplu este utilizata pentru obtinerea de informatii, tehnologia schimba toate datele problemei in timpul oricarei crize. Este important ca toate intreprinderile si scolile sa fie la curent cu cele mai recente reglementari si sa fie pregatite pentru munca la distanta, videoconferinta pentru intalniri online si functii de chat online.

 

Acum, ca stim ca tehnologia are puterea de a influenta pe toata lumea intr-o perioada de criza, sa exploram trei moduri cheie in care intreprinderile si organizatiile pot functiona in timpul unei pandemii.

 

1. Integrati tehnologia potrivita pentru a eficientiza munca de la distanta

 

Cu tehnologia si infrastructura corespunzatoare, angajatii si studentii pot lucra si participa la cursuri de oriunde din lume sau, in acest caz, din casele lor. Companiile pot maximiza capacitatea angajatilor sau a elevilor de a lucra de la distanta cu tehnologia si software-ul potrivite. Videoconferinta si web chatul permit o participare deplina la intalnirile online, care nu numai ca sunt eficiente, ci si o alternativa sigura in timpul unei pandemii.

 

2. Incurajati intalnirile virtuale

 

Incurajarea intalnirilor virtuale prin conferinta web permite o comunicarea simplificata fara asumarea vreunui risc pentru sanatate. Deoarece OMS continua sa reduca numarul de persoane care au voie sa se adune intr-un singur loc, sedintele de grup sunt anulate rapid. Posibilitatea de a organiza intalniri virtuale va permite oamenilor sa isi desfasoare activitatea ca de obicei, in timp ce exerseaza comportamentul recomandat de distantare sociala.

 

3. Utilizati Yealink VC Cloud, Microsoft Teams si Zoom pentru comunicare zilnica

 

Intalnirile virtuale pot fi posibile cu ajutorul unor programe software precum Yealink VC Cloud, Microsoft Teams sau Zoom.

 

Yealink VC Cloud este o solutie profesionala de colaborare video care permite un numar nelimitat de intalniri virtuale – intre angajati sau alte tipuri de participanti (ex: profesor-elev) pentru a mentine colaborarea dintre membrii echipei si a permite lucrul de la distanta; intalniri pe baza de colaborare video fara limita de durata pentru sesiunile video; apeluri voce, video; partajare continut in timp real.

 

Microsoft Teams este o platforma de comunicare si colaborare unificata care combina chatul la locul de munca, intalnirile video, stocarea fisierelor si integrarea aplicatiilor.

 

Zoom este un serviciu de conferinta la distanta care unifica conferintele video in cloud, intalnirile online simple si mesageria de grup intr-o platforma usor de utilizat.

 

Aceste platforme permit comunicarea intre companii, sali de clasa si intreprinderi si pot fi utilizate pentru intalniri unu-la-unu sau pentru intalniri de grup. Avand in vedere faptul ca multe organizatii adopta acum cultura “work-from-home”, este important ca angajatilor sa li se asigure tehnologia potrivita, necesara pentru a comunica cu colegii, clientii si alte parti interesate. Cu tehnologia si software-ul AV adecvate, intreprinderile si scolile ar trebui sa poata comunica virtual cu oricine, de oriunde.

 

Cu o cantitate nesfarsita de informatii despre COVID-19, este crucial ca intreprinderea dvs. sa fie pregătita pentru orice situatie care poate aparea acum sau in viitor. Instrumente de comunicare unificate adecvate va permite intreprinderilor si scolilor sa-si continue activitatea cu ajutorul platformelor virtuale de comunicare.