Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

3 sfaturi pentru o solutie Digital Signage de succes

Digital signage-ul continua sa devina din ce in ce mai popular, asa ca prolifereaza in fiecare industrie. Crearea unei solutii digital signage de succes pentru afacerea dumneavoastra va avea ca rezultat un angajament mai eficient si mai eficace cu spectatorii, dar display-urile actuale sunt doar o mica parte a ecuatiei.

 

Iata cateva sfaturi importante pentru a te asigura ca solutia digital signage este un succes.

 

1. Continutul

 

Continutul este regele! Puteti avea cel mai bun sistem digital signage, dar daca continutul nu este util si usor de inteles, veti pierde spectatori. Va doriti ca solutia digital signage sa devina o sursa sigura de informatii. Mesajul nu trebuie doar sa arate bine, trebuie sa fie usor de citit si sa atraga atentia. Asigurati-va ca folositi un font clar care este dimensionat corespunzator si nu incarca ecranul; “rupeti” mesajele lungi cu un spatiu alb. De asemenea, alegeti culori adecvate si complementare, care sunt usor de citit pe ecran si cel mai important, oferiti-le cititorilor suficient timp pentru a citi mesajul inainte de a schimba afisajul de pe ecran.

 

2. Setarile

 

Trebuie sa va asigurati ca luati in considerare intregul spatiu. In cazul in care spectatorul nu poate localiza mesajul dvs., atunci acesta este inutil. Ganditi-va la modul in care fiecare element al spatiului poate sau nu sa afecteze display-ul. Lucrurile cum sunt iluminatul, pardoselile lucioase, produsele periferice, semnele imprimate, aspectul de mobilier, etc. pot face ca mesajul sa fie dificil de localizat. Nu numai ca trebuie sa cunosteti mediul sau spatiul, trebuie sa va asigurati ca acesta este mentinut corespunzator. Aveti posibilitatea sa creati standarde operationale care sa explice in mod clar procedurile de intretinere a zonei astfel incat instalatia sa fie protejata.

 

3. Relevanta

 

In cazul in care informatiile nu sunt relevante pentru public, acesta poate ignora mesajul si nu veti reusi sa transmiteti ceea ce doriti. Nu incercati sa inghesuiti o tona de mesaje si campanii diferite pe un singur ecran. O harababura de diferite stiluri si mesaje nu va fi luata in considerare. Mesajele trebuie sa fie scurte, la obiect si semnificative pentru vizitatori. De exemplu, afisati pe ecran mesaje cu sfaturi privind sanatatea copiilor in departamentul de pediatrie, nu la geriatrie. Nu uita, unul dintre cele mai importante argumente pro pentru digital signage – comunicatii orientate, care iti pot creste foarte mult sansele de succes.