Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

3 produse de colaborare care va vor da pe spate

Colaborarea continua sa fie un subiect fierbinte in industria AV. Iata trei produse de colaborare care vor face ca urmatoarea dvs. instalare sa fie un real succes.

 

Atlona AT-UHD-SW-510W

Modelul AT-UHD-SW-510W este un switch de prezentare compact, proiectat pentru compatibilitate universala BYOD, cu capacitate Wi-Fi incorporata si interconectare wireless nativa cu dispozitive iOS, Android, Mac, Chromebook si Windows.

 

Sistemul cu cinci intrari este primul produs de acest fel care integreaza comutarea si extensia pentru surse AV cu fir si wireless, precum si o intrare USB-C alaturi de HDMI si DisplayPort, potrivit Atlona. Functiile care adauga valoare acestui switch includ controlul automat al display-ului, selectarea automata a intrarilor, si iesirile HDMI si HDBaseT in oglinda.

 

Hall Research EX-HDU – Extender HDMI si USB

 

EX-HDU extinde HDMI si USB 2.0 la 60 de metri pe un cablu Cat6. Receptorul de perete are un hub cu doua porturi pentru conexiune USB si o intrare HDMI. Receptorul ofera audio HDMI care este extras, furnizand sunet digital analogic si multi-channel; poate fi folosit pentru a controla echipamentul utilizand iesirile programabile de inchidere a contactelor I/O, RS-232 si IR. Receptorul are patru porturi USB pentru conectarea la dispozitive USB. De asemenea, are control optic si WebGui.

 

TOA – Seria meetingIO

Seria meetingIO de la TOA ofera doua instrumente profesionale noi pentru integratorii de sisteme.

 

AMIO este ultima generatie a microfonului digital AM-1, cu performanțe remarcabile, dimensiuni compacte si capacitatea de a fi utilizat cu aproape toate procesoarele sau sistemele de conferinte.

 

LENUBIO combina tehnologia AMIO cu tehnologia difuzoarelor si amplificatoarelor TOA, pentru a oferi o solutie de conferinte audio cu dimensiuni reduse, full-duplex, pentru spatii huddle sau pentru sali de conferinte mai mici.