Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

4 moduri in care industria AV poate rezista impactului COVID-19

 

Ca orice industrie, industria Pro AV este afectata de criza cauzata de respandirea COVID-19 sau coronavirus.

 

Cu toate acestea, desi incertitudinea pare sa preia controlul, exista mai multi pasi concreti pe care membrii industriei AV ii pot face nu numai pentru a atenua efectele raspandirii bolii, ci si pentru a raspunde preocuparilor partenerilor si clientilor si a iesi din aceasta perioada de operatiuni anormale mai puternici ca niciodata.

 

Iata patru inițiative si strategii cheie pentru a te asigura ca afacerea ta se afla se numara printre cele infloritoare.

 

1. Nu te panica

 

Este usor sa te gandesti la cele mai grave scenarii in care vanzarile sunt afectate negativ, clientii dispar din peisaj, iar alti perturbatori isi arata fata urata atunci cand esti cel mai putin pregatit. In realitate, situatia nu este chiar atat de cumplita.

 

Masurile de precautie care s-au luat, inclusiv munca de la distanta, anularea expozitiilor comerciale si multe altele sunt mai mult ca sigur foarte temporare, iar operatiunile vor reveni la normal la un moment dat. Pana atunci, fii cat se poate de agil in exploatarea resurselor existente si in adaptarea propriilor activitati tinand cont de schimbarea capacitatilor.

 

2. Utilizeaza potentialul neexplorat al tehnologiei existente

 

Cerintele care se schimba in saptamanile si lunile urmatoare pot sa nu necesite upgrade-uri – chiar si pe cele pe care le-ai planificat deja. In schimb, analizeaza uneltele pe care le detii pentru a vedea ce solutii creative si productive poti creea pentru a-ti servi cel mai bine clientii.

 

Videoconferintele, munca de la distanta, colaborarea si prezentarile online si multe altele vor fi utilizate de majoritatea companiilor in viitorul previzibil si este posibil sa ai capacitati neexploatate de a activa in aceste zone.

 

3. Fa-ti un plan de activitate pentru momentul in care restrictiile vor fi ridicate

 

Cand activitatile vor reveni la normal si evenimentele, productiile si multe altele vor incepe din nou, cererea va creste si va depasi nivelurile normale.

 

Intre timp, asigura-te ca esti gata sa raspunzi la aceasta cerere. Ia-ti toate masurile de precautie necesare acum, anticipand ce va urma, astfel incat, in cazul in care concurentii vor claca, sa fii gata sa te pui in miscare imediat.

 

4. Asigura-te ca ai clienti “educati”

 

Doar pentru ca interactiunile fata-in-fata sunt limitate nu inseamna ca nu poti ajunge la clientii tai in multe alte moduri. De fapt, aceasta poate fi o oportunitate ideala de a-ti testa aptitudinile de blogging, video, infografie si social media pentru a-i atrage atat pe clientii existenti, cat si pe cei potentiali si a-i face sa interactioneze cu tine.

 

Fiind proactiv in aceasta perioada incerta, poti spori increderea clientilor si le poti arata ca esti un partener agil, flexibil, lider in industrie, gata sa-i ghideze in orice situatie.

 

Cu aceste sfaturi in gand, poti fi sigur ca esti pregatit pentru revenirea inevitabila a pietei – si ca proiectezi aceasta incredere tuturor celor cu care faci afaceri.