Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

4 motive pentru a alege castile UH36 de la Yealink pentru munca la distanta

 

Castile UH36 Dual/Mono USB de la Yealink sunt special concepute pentru comunicatii unificate, birou si call center, oferind audio de inalta calitate, confort exceptional la purtare, integrare dovedita a telefonului IP Yealink si a platformei de gestionare a dispozitivelor.

 

 

Iata 4 motive pentru a alege castile UH36 Dual/Mono USB de la Yealink:

 

1. Conectivitate simpla si flexibila

 

Castile UH36 vin cu jack de 3,5 mm si optiuni de conectivitate USB pentru conectarea la diferite dispozitive: telefon IP, PC, tableta si telefon inteligent.

 

2. Integrare nativa si gestionare usoara

 

Potrivirea perfecta cu telefonul IP Yealink (V85 si versiuni superioare), va ofera o calitate audio optimizata si functii imbunatatite. Fiabilitatea si integrarea dovedita cu software-ul Yealink USB Connect Software, Yealink Device Management Platform/Cloud Service, garanteaza o gestionare usoara a dispozitivelor.

 

3. Performanta audio excelenta

 

Yealink Dynamic EQ si Wideband HD Audio Technology fac ca fiecare conversatie sa fie bogata si clara. Tehnologia de anulare pasiva a zgomotului si microfonul care elimina zgomotul de fundal, sporesc confidentialitatea audio.

 

4. Confort exceptional la purtare pe intreaga perioada a zilei

 

Designul ergonomic si usor face ca headset-ul UH36 sa fie extrem de confortabil in timpul conferintelor audio lungi si pentru utilizare pe intreaga durata a zilei.

 

 

Despre Yealink

 

Yealink (Cod stoc: 300628) este un brand global, specializat in videoconferinta, comunicatii vocale si solutii de colaborare, cu cea mai buna calitate, tehnologie inovatoare si experienta user-friendly. Fiind unul dintre cei mai mari furnizori – mai mult de 140 de tari si regiuni – Yealink ocupa numarul 1 in cota de piata globala a livrarilor de telefonie SIP (Global IP Desktop Phone Growth Excellence Leadership Award Report, Frost & Sullivan, 2018). Pentru mai multe informatii, vizitati: www.yealink.com.