Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

5 moduri de a duce sistemele digital signage in viitor

 

A fost o perioada cand instalarea unui sistem digital signage in holul unei cladiri, in apropierea casei de marcat dintr-un magazin sau in spatele tejghelei intr-un restaurant era suficienta pentru a capta atentia cuiva. Dar acea perioada s-a incheiat. In mediul de consum de astazi, a oferi oamenilor ceva frumos la care sa se uite numai  este suficient. Consumatorii trebuie sa fie implicati in actiune sau orientati intr-un mod mai personalizat pentru a ramane fideli brand-ului sau produsului dvs.

 

Nevoile si dorintele consumatorilor au evoluat, la fel si tehnologia digital signage care va va ajuta sa continuati sa satisfaceti aceste nevoi.

 

Experientele digitale complete sunt o asteptare a angajatilor si a consumatorilor din toata lumea si din toate industriile. Asocierea sistemelor digital signage traditionale cu tehnologii mai noi si mai interactive este cheia pentru a ramane competent si a mentine angajamentul.

 

Iata cateva modalitati prin care puteti incepe astazi sa implementați viitorul digital signage.

 

Augmentati realitatea. Care este partea cea mai placuta a cumparaturilor? Asa este, cabina de proba. Si daca clientii ar putea ocoli cabina de proba, dar inca ar cumpara haine care li se potrivesc si arata grozav? Retailerul Timberland a instalat sisteme digital signage inteligente in magazine sale, care le-a permis trecatorilor sa “incerce” virtual intreaga colectie de haine folosind tehnologia Kinect. Pentru clientii care prefera sa faca cumparaturi de acasa, o aplicatie online si realitatea augmentata ofera aceeasi experienta virtuala de cabina de proba.

 

 

Personalizati. Inteligenta artificiala (AI) este o modalitate foarte buna de a va personaliza comunicarea digital signage. Folosind un proces cunoscut sub numele de ‘invatare profunda’, programe precum semnele digitale care sunt echipate cu AI pot folosi datele pentru a raspunde unui anumit mediu sau eveniment intr-un mod specific.

 

Sistemele digital signage cu inteligenta artificiala (AI) instalate in fata unui magazin, de exemplu, ar putea determina sexul si varsta unui client si apoi ar putea folosi datele pentru a crea o imagine sau un mesaj orientate spre obiceiurile de cumparaturi ale acelei persoane. In Suedia, un panou interactiv anti-fumat a fost conceput sa detecteze fumul din apropiere, si apoi sa redea un videoclip cu un om care tuseste. Daca panoul ar fi fost echipat cu AI, de exemplu, pe ecran ar fi aparut un videoclip cu un barbat care ar fi apaludat si ar fi ovationat daca un fumator si-ar fi stins tigara.

 

 

Treceti la tehnologia mobila. Tehnologia mobila a devenit o parte obisnuita a vietii de zi cu zi si integrarea solutiilor mobile in implementarile digital signage reprezinta o modalitate excelenta de a largi implicarea si de a creste angajamentul. Luati exemplul marketingului de proximitate. Marketingul de proximitate va ajuta sa vizati persoanele care se afla cel mai aproape de actiunea pe care doriti sa o intreprinda. Folosind sistemul people counting integrat cu sistemul digital signage din apropierea casei de marcat a unui magazin, de exemplu, ati putea trimite oferte flash sau alte informatii personalizate de marketing direct pe dispozitivele mobile ale clientilor care asteaptă la coada sau se pregatesc sa faca o achizitie.

 

 

Taiati cordonul. Hardware-ul digital signage evolueaza la fel de repede ca si software-ul digital signage, si a tine pasul cu progresul hardware este la fel de important pentru sistemele digital signage inovatoare ca si noile aplicatii software precum AR si AI. De exemplu, tehnologia System-on-Chip sau SoC asigura puterea de calcul a unui computer personal intr-o placa compacta care poate fi construita chiar in interiorul panoului digital signage. Tehnologia SoC va va ajuta sa reduceti costurile cu intretinerea si instalare si va va face sistemul digital signage mai versatil si mai flexibil. Afisajele subtiri si usoare pot fi montate aproape oriunde, si cu hardware-ul de operare incorporat, continutul poate fi schimbat rapid la fata locului. Software-ul care sustine actualizarile de la distanta avanseaza la fel de repede, cu date mai bune, interfete grafice user-friendly si viteze de incarcare mai mari.

 

Analizati totul. Poate fi dificil sa optimizati continutul pentru digital signage – sau sa justificati o investitie in tehnologia digital signage – daca nu stiti daca functioneaza sau nu. Indiferent cat de scumpa si impresionanta este implementarea dvs. digital signage, continutul este in continuare regele, iar continutul ineficient nu va va aduce rezultatele dorite doar pentru ca este pe un ecran dragut. O analiza mai detaliata a sistemului digital signage va va ajuta sa aflati daca o campanie de marketing functioneaza sau nu, astfel incat sa puteti adapta in mod corespunzator continutul si metodele de difuzare.

 

Potrivit unui raport al studiului de piata publicat de Reserachmoz, sistemele digital signage vor contibui la majorarea veniturilor companiilor din toate industriile. Sistemele digital signage pot contribui la crestere vanzarilor prin anunturi si promotii targetate care incurajeaza impulsul de a cumpara. Pot spori gradul de constientizare a brand-ului – sistemele digital signage capteaza cu 400% mai multe vizualizari decat sistemele de afisare statice – si imbunatatesc retentia clientilor. Continutul digital signage dinamic poate fi chiar adaptat la anumite persoane si conditii pentru a influenta deciziile de cumparare in timp real.

 

Este timpul sa incepem sa implementam tehnologia de maine, astazi.