Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

5 Moduri de a Utiliza Digital Signage in Restaurante

Cautati modalitati mai dinamice de a va atrage clientii? Digital Signage este modalitatea perfecta de a face acest lucru. De la restaurante de tip fast food la restaurante de lux, Digital Signage a devenit principala cale de a va prezenta meniul. Datorita culorilor vii si claritatii optice, capacitatatii de a afisa instantaneu imagini si clipuri video si de va actualiza instantaneu continutul ori de cate ori doriti, aceasta tehnologie va deveni in curand standardul pe care il asteapta clientii. Dar cum poate un restaurant sa utilizeze cel mai bine Digital Signage? In acest articol vom analiza cinci moduri in care puteti utiliza Digital Signage in restaurantul dvs.

 

Ca Menu Board Digital

 

Una dintre principalele aplicatii ale display-urilor Digital Signage este ca menu board. 74% dintre clienti spun ca un meniu usor de citit este prioritatea lor principala si, cu caracteristicile de programare, menu board-urile pot evolua pe parcursul zilei pentru a raspunde nevoilor clientilor. Exista menu board-uri pentru fiecare buget, de la menu board-urile Network Digital Menu Boards eficiente din punct de vedere al costurilor la display-urile Android Advertising Displays premium, cu fronturile lor frumoase din sticla securizata si carcasele din aluminiu. Unele restaurante au inlocuit, de asemenea, meniul traditional de la intrare sau de la drive-through cu un display digital Outdoor Advertising Display pentru a afisa meniul.

 

 

In vitrina restaurantului 

 

Unul dintre cele mai putin utilizate spatii ale unui restaurant este vitrina/ fereastra. Avand invedere numarul mare de persoane care trec, de obicei, prin fata unui restaurant, o vitrina/ fereastra poate reprezenta spatiul publicitar cheie,iar restaurantele nu ar trebui sa rateze aceasta posibila oportunitate. Display-urile High Brightness si Ultra High Brightness vor atrage, cu siguranta, atentia trecatorilor. Cu niveluri de luminozitate mult peste display-urile publictare standard, aceste ecrane sunt construite pentru a contracara stralucirea soarelui.

 

 

La punctele de vanzare

 

Digital Signage este un instrument de vanzare excelent pentru companii. Una dintre cele mai eficiente aplicatii pentru Digital Signage intr-un restaurant cu autoservire (QSR – quick service restaurant) este la casa de marcat. Studiile au aratat ca, in comparatie cu alte metode, display-urile publicitare POS Advertising Displays cresc semnificativ recunoasterea marcii, ba si mai mult, 40% dintre cumparatori spun ca Digital Signage le poate schimba decizia de cumparare. Cu ajutorul mesajelor publictare adecvate puteti influenta clientii sa faca cumparaturi din impuls, in ultimul moment, la casele de marcat.

 

 

Pentru a comanda mancare

 

Una dintre cele mai mari tendinte pe care le-am vazut in sectorul QSR in ultimii ani este instalarea unor noi Kiosk-uri Touch Screen pentru comenzile de mancare, in restaurante cunoscute precum McDonalds si KFC. Utilizand PCAP Touch Screens, clientii pot comanda si plati pentru alimentele lor – aceasta metoda este avantaojoasa atat pentru clienti, cat si pentru restaurante. Procesul de comanda este mult mai rapid, mai simplu si mai eficient pentru clienti, iar intreprinderile pot atribui personalului alte roluri, decat cel de casier. In urmatorii ani se asteapta ca acest tip de tehnologie sa devina un standard in restaurante.

 

Ca display publicitar

 

Ultima modalitate ar putea parea cea mai evidenta, dar Digital Signage este o modalitate foarte buna de a comercializa si a vinde produsul. Aveti o promotie speciala sau un nou produs in meniu? Utilizati display-urile eye catching Android Advertising Displays pentru a va informa clientii. S-a dovedit ca Digital Signage creste vanzarile cu peste 30% si nu este greu de inteles de ce. Afisele publictare imprimate, puse in casete luminate, pot parea statice, plictisitoare si demodate in comparatie display-urile Digital Signage atractive, luminoase si moderne. Cand au fost intrebate, 68% dintre persoane au fost de acord Digital Signage reflecta calitatea unei afaceri sau a unui produs.

 

 

Acestea sunt, desigur, doar cateva moduri in care puteti utiliza Digital Signage in restaurante. Afacerile inteligente utilizeaza Digital Signage pentru a se conecta si a comunica cu clientii lor – si acum poti si tu.