Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

5 Solutii pentru un Management al Proiectelor de Succes pentru Implementarile Audio si Video

Avantajele unei solutii de colaborare video sunt bine cunoscute, dar intelegerea pe deplin a beneficiilor unui sistem necesita o implementare bine executata, care trebuie sa fie gestionata de un manager de proiect experimentat. Intr-o instalatie, managerul de proiect trebuie sa urmareasca sosirea echipamentelor, sa coordoneze tehnicienii care se ocupa de instalare, si sa pastreze toate partile interesate, atat pentru client cat si pentru vanzator, pe masura ce proiectul avanseaza. Cu cat punerea in aplicare este mai mare si mai complexa, cu atat mai mare este probabilitatea ca managementul de proiect sa aiba un impact semnificativ asupra eficacitatii si respectarii termenelor de instalare.

 

 

Aici sunt cinci componente ale procesului de management de proiect pentru a gestiona cu succes implementarea unui sistem video:

 

Baza de date centralizata: Managerul de proiect are nevoie de un instrument care inregistreaza toate informatiile, caietul de sarcini, precum si informatiile tehnice captate pe parcursul intregului proiect, intr-o singura aplicatie centrala.

 

Flux informational: Toti cei care lucreaza la proiect trebuie sa aiba acces la toate materialele detaliate aflate in baza de date. Acest lucru asigura ca discutiile care au loc in faza de pre-vanzare, de exemplu, ajung la toti membrii echipei in momentul in care implementarea incepe. Aceasta elimina problema scurgerilor de informatii cruciale.

 

 

Usor de utilizat: Pentru ca software-ul de management de proiect sa fie eficient, toti cei implicati trebuie sa-l foloseasca. Este esentiala stabilirea unui singur punct central pentru toate informatiile si dezvoltarea unui proces care sa il faca usor de utilizat pentru toata lumea. Informatiile tehnice ale proiectului si informatiile privind progresul task-urilor trebuie sa fie colectate intr-o singura baza dedate.

 

Integrare completa: Managementul proiectului trebuie sa fie complet integrat cu toate aspectele proiectului, inclusiv cu programarea, cumpararea si operatiunile de instalare, asigurand faptul ca toate aspectele proiectului sunt aliniate.

 

Certificarea: Certificarea industriei ofera garantia ca cei care coordoneaza desfasurarea proiectuiui au fost instruiti cu cele mai moderne tehnici pentru implementari de succes.