Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

5 tendinte in sectorul audiovizualului de urmarit in 2020

 

Un nou an este aici si asta inseamna noi abonamente la sala, obiective de lectura si planuri de calatorie. Ce mai este nou anul acesta? Tendinte tehnologice si audiovizuale care va vor ajuta compania sa dezvolte colaborarea, sa imbunatateasca comunicarea si sa fie cu un pas inaintea concurentei.

 

Iata 5 tendinte AV pe care ar trebui sa le urmariti in 2020

 

1. Video va fi peste tot – chiar peste tot. Optzeci si sase la suta dintre lucratori spun ca se asteapta ca intalnirile sa utilizeze tehnologia, prin urmare imbunatatiti-va sistemele de videoconferinta pentru a le oferi angajatilor ceea ce isi doresc. Cu ClearOne Space COLLABORATE®, membrii echipei se pot conecta de oriunde folosind video si audio, apoi pot colabora in timp real in cadrul aceleiasi aplicatii. Dar asta nu e tot. Acesta este anul in care comunicarea video isi va gasi drumul in mai multe zone ale afacerii dvs. Asigurati-va ca toata lumea poate fi vazuta – chiar si in incaperi mai mici – cu noua camera video cu unghi larg ClearOne UNITE® 50 4K ePTZ. Avand rezolutie 4K, zoom digital 3x si o simpla conexiune USB 3.0 pentru video si putere, este o solutie flexibila, profesionala, pentru aplicatii de videoconferinta in camere mici, spatii huddle si birouri executive.

 

2. Spatiile de lucru vor deveni virtuale – si vor ramane asa. Potrivit Biroului de Statistica a Muncii (Bureau of Labor Statistics), peste 26 de milioane de americani lucreaza acum de la distanta cel putin o parte din timp. Asta inseamna 16% din totalul fortei de munca din Statele Unite, iar acest numar continua sa creasca. Daca va faceti griji cu privire la productivitatea lucratorilor de la distanta, instrumentele pe care le furnizati pot face diferenta. Angajatii pot pierde mult timp incercand sa-si dea seama cum sa se conecteze la intalniri si sa colaboreze cu colegii lor. Acest lucru ar putea avea un impact negativ asupra castigurilor pe care sperati sa le obtineti. Cu ClearOne CONVERGE® Huddle DSP, conceput special pentru incaperile de tip huddle si alte spatii de colaborare improvizate, veti obtine o conexiune sigura la laptop folosind doar un cablu USB, astfel incat colaborarea dintre angajati sa se realizeze rapid si usor.

 

3. Pregatiti-va pentru o explozie a tendintei BYOD. Am trecut de punctul critic al utilizarii dispozitivelor mobile. Nu numai ca fac parte integranta din viata personala a oamenilor, dar sunt din ce in ce mai utilizate si la locul de munca. Saizeci la suta dintre lucratori folosesc un dispozitiv personal in interes de serviciu. ClearOne COLLABORATE® Versa Pro CT va ajuta sa beneficiati la maxim de colaborarea BYOD, cu un CONVERGE Huddle DSP pentru a conecta cu usurinta laptopurile si un microfon Beamforming Mic Array Plailing Tile (BMA CTH) pentru acoperire audio peste tot. Conectati-va cu usurinta la orice serviciu bazat pe cloud, cum ar fi COLLABORATE Space, Microsoft® Teams, WebEx™ sau Zoom™. Incercati sa participati folosind un smartphone? Cu noul ClearOne CONVERGE® Wall-Mount Bluetooth Expander , puteti transmite audio direct de pe un dispozitiv mobil la DSP-urile CONVERGE® Pro 2 si CONVERGE Huddle.

 

4. Solutiile simple si unificate vor fi la mare cautare. Cand vine vorba de managementul AV in 2020, mai putin inseamna mai mult, iar solutiile singulare care pot gestiona mai multe aplicatii vor fi din ce in ce mai cautate. Managerul de retea AV CONVERGENCE™ ofera monitorizare, control si acces in sistem in timp real la toate produsele si serviciile audio si video profesionale ClearOne precum CONVERGE Pro 2, CONVERGE Huddle si COLLABORATE Space. 

 

5. Aproape totul se indreapta catre cloud. Gartner a estimat ca piata mondiala a serviciilor cloud va creste cu 17,5 la suta in 2019 si o crestere similara este de asteptat si in 2020. Mai mult de o treime dintre organizatii considera ca investițiile in cloud se numara printre primele trei prioritati in 2020. Acesti bani ar trebui investiti in servicii bazate pe cloud, usor de utilizat de catre angajati de oriunde si care sa ofere in continuare rezultate angajatorilor cu echipe dispersate sau aflate la distanta. COLLABORATE Space permite angajatilor sa colaboreze unu-la-unu sau in grupuri si stocheaza toata colaborarea, inclusiv agendele de intalnire, note, mesaje si documente intr-un singur spatiu de cautare.