Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

6 motive pentru a alege mini amplificatorul stereo Dante AMP203 de la AUDAC

 

 

Compatibil cu AUDAC Touch™ 2

 

Mini amplificatorul stereo Dante AMP203 este complet controlabil prin AUDAC Touch™ 2. AUDAC Touch™ este o aplicatie user-friendly, care permite controlul usor al zonei, gestionarea volumului si multe altele dintr-un tablou de bord personalizabil.

 

 

Compatibil cu AUDAC Touch 2™ v2.2.2 sau verisuni mai noi.

 

Power over Ethernet (PoE)

 

Mini amplificatorul stereo Dante AMP203 utilizeaza PoE, garantand ca amplificatorul primeste atat puterea sa, cat si semnal, printr-un singur cablu de retea. Astfel, flexibilitatea este maximizata in timp ce cablarea necesara este redusa la minim.

 

Carcasa compacta

 

Mini amplificatorul stereo Dante AMP203 utilizeaza o tehnologie extrem de eficienta din punct de vedere al puterii, care ii permite sa fie adapostit intr-o carcasa foarte compacta. Acest lucru asigura eliminarea cu usurinta a zgomotului cauzat de un ventilator.

 

 

Posibilitati de montare variate

 

Posibilitatile de montare variate permit ca AMP203 sa fie montat sub un birou, intr-un dulap, pe perete, pe tavan sau intr-un rack echipamente de 19″. Acest lucru face ca AMP203 sa fie solutia perfecta pentru aplicatii mici si mijlocii in mediile corporate, ospitalitate sau retail.

 

Tehnologia Touchlink™

 

Mini amplificatorul stereo Dante AMP203  dispune de noua tehnologie Touchlink™. Acest sistem ingenios poate fi utilizat pentru a crea zone virtuale prin asocierea mai multor dispozitive compatibile TouchLink™, cum ar fi AMP203 intre ele.

 

 

Decentralizarea sistemului

 

Cu ajutorul mini-amplificatorului stereo Dante AMP203 in combinatie cu aplicatia AUDAC Touch™ 2, este posibila crearea unui sistem cu mai multe zone descentralizate. Prin simpla conectare a AMP203 la reteaua locala si conectarea difuzoarelor, o noua zona poate fi introdusa in sistemul dumneavoastra.