Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

6 motive pentru a alege modulul audio SourceCone NMP40 de la Audac

 

1. Compatibil cu AUDAC Touch™ 2

 

NMP40 este controlabil prin aplicatia pentru dispozitive inteligente AUDAC Touch 2. Integrarea serviciilor de streaming Spotify si Soundtrack Your Brand garanteaza ca ambianta potrivita in toate tipurile de aplicatii poate fi creata printr-o singura solutie simpla “out of your pocket”.

 

2. O colaborare la nivel mondial cu Soundtrack Your Brand

 

Datorita compatibilitatii cu Soundtrack Your Brand, NMP40 ofera cel mai mare catalog din lume de muzica autorizata pentru spatii publice si comerciale. Cu această nouă tehnologie de streaming, AUDAC va deveni liderul industriei AV pentru a va oferi o solutie profesionala de streaming.

 

3. O adevarata solutie plug and play

 

Inovatia SourceCon permite instalarea rapida a NMP40 in sistemul audio modular profesional XMP44. Datorita recunoasterii automate a modulelor, XMP44 garanteaza o adevarata implementare plug and play pentru o gama larga de posibilitati de configurare versatile.

 

4. Bucurati-va de un sunet continuu

 

NMP40 este proiectat pentru a transmite muzica de cea mai inalta calitate catre sistemul dvs. de sunet profesional direct din cloud sau stocarea locala (card SD), evitand intreruperile nedorite.

 

 

5. Dispozitiv conectat la Spotify

 

Cea mai recenta colaborare dintre Spotify si AUDAC permite NMP40 sa fie complet integrat in aplicatia Spotify, facandu-l controlabil prin telefon, tableta sau computer.

 

6. Interfața de retea Dante

 

Instalarea modulului optional ANX44 permite integrarea XMP44 si NMP40 in orice retea AV Dante. Astfel, puteti transfera fara probleme audio digital pe orice produs compatibil de pe piata.