Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

8 motive pentru a alege seria KYRA de la Audac

 

De ce sa alegeti seria KYRA de difuzoare tip coloana sonora de la Audac? Iata 8 motive de ce:

 

1. Se integreaza estetic

 

Stiati ca suportul reinnoit al difuzoarelor tip coloana sonora KYRA garanteaza ca distanta de la perete la partea din fata a difuzorului este de numai 147 mm? Care este cu 22 mm mai putin decat versiunile anterioare, permitand difuzorului tip coloana sonora sa se armonizeze si mai mult cu mediul inconjurator.

 

 

2. Componente de inalta calitate

 

Stiati ca difuzoarele tip coloana sonora KYRA sunt gazduite intr-o carcasa subtire si eleganta, construita din aluminiu si finisata cu gratare perforate fin pentru a oferi difuzorului un design curat?

 

 

3. Amplasare optimizata a driverului

 

Stiati ca amplasarea reproiectata a driverului difuzoarelor tip coloana sonora KYRA a fost repozitionata, oferindu-va o zona de acoperire optimizata?

 

4. Depaseste provocarile acustice

 

Stiati ca seria de difuzoare tip coloana sonora KYRA este conceputa pentru o mare varietate de aplicatii in care audibilitatea si inteligibilitatea muzicii si vorbirii au cea mai mare importanta, cum ar fi bisericile, aulele sau salile de intalniri?

5. Instalare plug and play

 

Comutatorul de alimentare al difuzoarelor tip coloana sonora KYRA a fost mutat in partea din spate a difuzorului, permitandu-va sa alegeti cu usurinta puterea potrivita pentru aplicatia potrivita de 70V / 100V fara a scoate gratarul?

 

6. Unghi de inclinare convenabil

 

Stiati ca suportul imbunatatit al seriei de difuzoare tip coloana sonora KYRA permite o rotire usoara si o inclinare in jos, permitandu-va sa determinati un unghi de distribuție si mai bun?

 

7. Uimiti-va partenerii fara efort

 

Stiati ca va puteti uimi cu usurinta partenerii prin performanta uimitoare a seriei de difuzoare tip coloana sonora KYRA cu cel mai nou adaptor de suport MBK260? Adaptorul va permite sa plasati fara efort difuzorul pe orice suport pentru difuzoare.

8. Utilizare in aer liber

 

Stiati ca difuzorul tip coloana sonora KYRA12 are si o alternativa pentru utilizare in aer liber, garantand performante optime si fiabilitate pe termen lung in orice mediu in care umezeala si umiditatea sunt prezente?

 

KYRA12 KYRA12_O KYRA24 KYRA6 MBK260