Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

A aparut primul display Digital Signage alimentat cu baterii

Allsee Technologies, un lider in solutii Digital Signage inovatoare, a prezentat primul display alimentat cu baterii – Digital Android Battery A-Board.

 

 

Indelung asteptat, acest produs este primul de acest fel de pe piata. Nu mai este necesar un cablu de alimentare pentru a oferi mesaje digitale. Disponibil intr-un model de 49″, display-ul are urmatoarele caracteristici:

 

Display alimentat cu baterii

 

Bateria litiu-polimer integrata revolutioneaza modul în care puteti utiliza Digital Signage. Aceasta solutie comerciala cu baterie subtire va ofera peste 12 ore de functionare si se poate reincarca complet in 7 ore.

 

 

Panou IPS cu luminozitate ridicata

 

Cu un panou IPS special, cu o luminozitate de 700cd/m2, acest display este de pana la de trei ori mai stralucitor decat un display obisnuit, fiind ideal pentru spatiile publice luminate intens, precum centrele comerciale.

 

 

Senzor de lumina ambientala

 

Display-ul are un senzor de lumina care modifica automat luminozitatea ecranului in functie de lumina ambientala, asigurand luminozitatea cea mai potrivita, in functie de mediul inconjurator.

 

 

Roti fixe care pot fi blocate

 

Aceste display-uri independente sunt o solutie complet portabila si pot fi usor pliate si mutate de o singura persoana, cu ajutorul rotilor fixe integrate. Aceste roti pot fi blocate pentru a impiedica deplasarea ecranului din pozitie.

 

 

Plug and Play

Acesta este cel mai simplu mod de a incarca continutul pe ecran. Pur si simplu incarcati imagini si clipuri video pe un stick USB, introduceti-l in display, asteptati sa se copieze continutul si apoi scoateti stick-ul. Imaginile si videoclipurile se vor repeta incontinuu.

 
 
 

Software de programare gratuit

 

Aceste display-uri vin cu software de programe gratuit pentru a putea afisa continut diferit in diferite momente ale zilei. De asemenea, puteti afisa un mesaj text de tip “banda ticker” in partea de jos a ecranului.

 

Conectare la retea

 

Pentru o mica taxa, puteti face upgrade pentru a conecta display-ul in retea, acest lucru permitandu-va sa conectati display-ul prin Wi-Fi, LAN sau 4G, apoi sa il actualizati de la distanta prin Internet.