Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

A fost lansat un nou display de vitrina de sine statator

Descoperiti cele mai recente inovatii in materie de display-uri de vitrina cu noua gama de postere digitale de inalta luminozitate de la Allsee. Aceste display-uri combina tehnologia de afisare Ultra High Brightness cu o carcasa eleganta, alba, de sine statatoare – o solutie digital signage all-in-one pentru vitrina dvs. Disponibile pentru inceput intr-un model de 46″ (alte dimensiuni disponibile la cerere), posterele digitale Ultra High Brightness de sine statatoare au urmatoarele caracteristici:

 

  • Lizibile chiar si in lumina directa a soarelui

Cu o luminozitate de 2.500 cd/m2 aceste display-uri sunt ideale pentru vitrinele expuse direct la lumina soarelui.

 

 

  • Rezistente la innegrire 

Aceste display-uri pot rezista la temperaturi de suprafata de pana la 110⁰C, ceea ce le face foarte rezistente la efectul de innegrire, care poate afecta alte display-uri Digital Signage plasate in vitrine.

 

 

  • Sistem avansat de control al temperaturii

Pentru a mentine panoul LCD de inalta luminozitate (Ultra High Brightness) la temperatura optima, display-ul are un sistem avansat de control al temperaturii pentru a regla caldura.

 

 

  • Plug & Play

Cu media player-ul Android integrat este foarte usor sa incarcati continutul direct pe ecran, prin intermediul conectorului USB plug & play.

 

 

  • Temporizator de alimentare prietenos cu mediul

Temporizatorul de alimentare intern al display-ului va permite sa setati orele de pornire/ oprire zilnice sau saptamanale, economisind energie si eliminand necesitatea de a porni sau opri ecranul manual.

 

 

  • Utilizare 24/7

Construite cu panouri si componente comerciale, aceste display-uri sunt concepute pentru a functiona 24/7 si au o durata de viata estimata de peste 70.000 de ore de utilizare continua.

 

 

  • Upgrade de retea

Pentru o mica taxa, puteti face upgrade pentru a conecta display-ul in retea. Acest upgrade deblocheaza o serie de functii noi, inclusiv mai multe zone media si va permite sa actualizati continutul prin LAN, Wi-Fi sau 4G.