Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

A inceput o noua era pentru People Counting…Ultima AI

Ultima AI

Precis. All-in-one. Plug & Play

 

Ultima AI este un senzor de numarare/ urmarire a persoanelor cu capabilitati avansate. Ofera cea mai mare precizie si rezolutie de procesare video de pe piata si combina toate solutiile de top si caracteristicile de ultima generatie in cel mai subtire senzor de numarare/ urmarire a persoanelor din lume.

 

 

Precizie de neegalat – pana la 99,9%

Mai multa precizie ca oricand

 

Tehnologia de viziune stereo 3D de ultima generatie a Vcount si functia de urmarire bazata pe AI permit o precizie de numarare de pana la 99,9% cu rezolutie HD de pana la 1280 x 720. Poate numara multimi de ordinul milioanelor in doar 1 ora.

 

 

All-In-One

Conceput pentru a va imputernici afacerea

 

Ultima AI este cel mai bun senzor de numarare/ urmarire a persoanelor de pe piata. Ofera toate solutiile de baza ale numararii bidirectionale a persoanelor, recunoasterea varstei si a genului (masculin/ feminin), excluderea personalului, masurarea cozilor de la casele de marcat, numararea grupurilor, diferentierea adultilor/ copiilor, analize wifi, detectarea mastilor de fata, distantarea sociala si masurarea in timp real a gradului de ocupare intr-un senzor puternic. Indiferent de obiectivele dvs. de afaceri, Ultima AI are de toate.

 

 

Plug & Play

Flux de lucru Pro … Configurare usoara

 

Uitati de lucrarile grele de cablare. Ultima AI se mandrește cu o conexiune globala integrata E-sim la 3G, 4G, 5G si Power-over-Ethernet. Plug & Play oriunde in cateva secunde.

 

 

Camp vizual larg remarcabil

Detectie avansata a inaltimii

 

Cu flexibilitatea de a detecta totul pe o distanta de pana la 9 m si o acoperire larga, sunt necesari mai putini senzori pentru a acoperi aceeasi zona. Ultima AI acopera pana la 7,5 m la o inaltime de 5,1 m si pana la 3,9 m la o inaltime de 3,2 m fara a schimba lentilele, reducand costurile si imbunatatind amprenta ecologica.

 

 

Vedere nocturna

In orice noapte. In orice zi

 

Cu ajutorul tehnologiei Active Stereo Vision, Ultima AI redefineste limitele vizualizarii senzorilor de numarare/ urmarire a persoanelor. Este singurul senzor de numarare/ urmarire de pe piata care numara in întuneric complet.

 

 

Calibrare automata

Inteligent si adaptabil

 

Ultima AI elimina elementul uman din ecuatie cu functia sa de calibrare automata. Senzorul invata mediul si se calibreaza automat.

 

 

Capacitati operationale

Durabil in coditii meteo dificile

 

Ultima AI a fost conceput pentru a rezista conditiilor meteorologice dificile de la -5°C pana la +45°C. Poate numara persoanele în interior, in exterior si oriunde intre ceste zone.

 

 

“Nascut invizibil”

Cel mai subtire din lume

 

Cu o grosime de numai 21,8 mm, Ultima AI este cel mai subtire senzor din lume si incape perfect in palma mainii tale. Cu gama sa de culori moderne alb si negru si montarea incastrata, Ultima AI permite o instalare usoara si rapida pe orice tavan, fara probleme.

 

 

In conformitate cu GDPR

Nu sunt inregistrate date cu caracter personal

 

Ultima AI este conceput pentru a fi in conformitate cu GDPR, confidentialitatea este asigurata prin numarare anonima si nu se inregistreaza fete sau date personale.