Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

A venit primavara…avem nevoie de o casa inteligenta

Sezonul de divertisment in aer liber se apropie, iar asta ne face fericiti! Cu diferitele petreceri in aer liber – aniversari, logodne, avansari, etc. – trebuie sa ne asiguram ca avem o casa inteligenta care se potriveste cu programul nostru de divertisment, in timp ce impresioneaza si invitatii.

 

Imagineaza-ti ca ai terminat pregatirea unei tavi cu legume in bucatarie si dintr-odata auzi o bataie in usa. In acelasi timp, primesti o notificare pe telefon care te informeaza ca senzorul de miscare a detectat miscare, iar imaginile transmise de camera video apar direct pe telefonul tau. In loc sa te opresti din ceea ce faci pentru a merge sa deschizi usa, descui-o pur si simplu prin simpla apasare a unui buton de pe telefon si lasa oaspetele sa intre.

 

Cum oaspetii continua sa soseasca, ii poti lasa sa intre fara a parasi curtea din spate.

 

 

Cu un flux de oameni care intra si ies din casa pentru a utiliza baia, vei primi o notificare de la unitatea centrala care te va anunta ca mai multe usi au fost deschise, iar aerul conditionat este pornit. Mesajul tip pop-up va intreaba daca doresti sa opresti aerul conditionat. O poti face fara a fi nevoit sa parasesti conversatia, prin simpla deschidere a aplicatiei si atingerea unui buton.

 

Petrecerea este un succes, iar acum soarele a apus. Prin simpla apasare a unui buton, porneste scena de divertisment in aer liber care aprinde luminile de pe terasa si trotuar, si activeaza muzica de fundal.