Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Aduceti experienta Microsoft Teams in fiecare spatiu, pentru fiecare utilizator

Modurile in care oamenii lucreaza in ziua de astazi au devenit mai flexibile si mai dinamice, necesitand astfel tehnologiile potrivite pentru imbunatatirea comunicarilor si colaborarilor de afaceri.

 

Lucrand cu Microsoft si fiind prima companie care furnizeaza telefoane de birou certificate pentru Microsoft Teams de pe piata, Yealink creeaza o gama completa de dispozitive care permit tuturor tipurilor de profesionisti sa lucreze asa cum le place, oricand, oriunde.

 

Dispozitivele Yealink pentru Microsoft Teams includ seria MVC, camere pentru videoconferinte, telefoane de conferinta, telefoane de birou, telefoane cu difuzor si casti care pot fi utilizate in salile de sedinte, in birou si in timpul deplasarii.

 

Toate dispozitivele aduc utilizatorilor o experienta audio premium fiind dotate cu Optima HD Voice, Yealink Noise Proof Technology si difuzoare full duplex.

 

VC210 Teams Edition

Sistem de colaborare video pentru sali mici si de tip huddle

 

VC-210 Teams Edition functioneaza cu Yealink CP900 (microfon si difuzor) pentru a oferi o experienta de intalnire imbunatatita. Codecul VC-210 integreaza o camera video 4K UHD care dispune de auto framing cu 120 de grade unghi de vizualizare.

 

 

 

Spatii mici, configurare simpla – Design all-in-one, VC210 dispune de 7 caracteristici importante pentru un sistem de colaborare. Designul compact si usor ocupa mai puțin spatiu si minimizeaza dezordinea cablurilor (mai multe optiuni de montare si capacitate plug-and-play).

 

VP59 – Primul telefon video certificat de Microsoft Teams

 

Telefonul video Yealink VP59 Teams Edition este conceput ca un telefon pentru biroul executiv si poate fi folosit si in spatii huddle.

 

Telefonul video VP59 integreaza solutii de voce si video pentru birourile personale. Ecranul tactil multi-point de 8 inci si interfața Teams ofera o prezentare vizuala bogata si navigare usoara prin meniu, ceea ce ajuta la reducerea curbei de invatare.

 

Cu VP59 utilizatorii pot raspunde cu usurinta la apeluri telefonice, se pot alatura rapid si pot controla intalnirile Teams si se pot bucura de colaborarea Teams.

 

 

 

Dispozitivele Yealink compatibile cu Microsoft Teams