Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Amplificatoare digitale ecologice si economice – Seria A-2000D de la Toa Electronics

A-2000D continua povestea de succes a predecesorului sau analog, dar ofera avantaje suplimentare: datorita tehnologiei digitale, convinge cu o calitate inalta a sunetului, economii de costuri si beneficii de mediu.

Amplificatoarele A-2000D  economisesc pana la 80% din costurile cu energia electrica prin intermediul tehnologiei digitale – cu cea mai mare performanta si eficienta energetica!

 

 

A-2000D nu este doar economic, ci si ecologic: pe langa consumul redus de energie, reducerea greutatii cu pana la 70% economiseste costurile de transport si reduce emisiile de CO2.

 

 

Seria A-2000D include o gama intreaga de mixere digitale de inalta performanta, cu un raport optim pret / performanta: alegeti amplificatorul potrivit, cu o calitate inalta a sunetului pentru proiectul dvs. – eficient din punct de vedere energetic si economic.

 

Seria digitala A-2000D ofera in plus 4 iesiri nominale: 30 W, 60 W, 120 W si 240 W. Pur si simplu selectati puterea de iesire potrivita pentru proiectul dvs.

 

O experienta sonora placuta datorita muzicii de fundal de inalta calitate, combinata cu functia de prioritate a microfonului, precum si anunturi clare si usor de inteles fara zgomot de fundal.

 

Fie in magazine, restaurante, institutii de invatamant sau biserici – A-2000D ofera cea mai buna calitate a sunetului pentru multe aplicatii diferite.

 

 

Digitalizare si protectia climei

 

Amplificatorul digital A-2000D convinge cu eficienta energetica ridicata.

 

Beneficii de mediu:

 

  • O mai mare eficienta energetica datorita tehnologiei digitale – economisiti pana la 80% din costurile cu energia electrica!
  • Greutatea mai mica reduce costurile si emisiile de CO2 cu pana la 70% in timpul transportului
  • Generare de caldura scazuta

 

Avantaje tehnice:

 

  • Patru versiuni de putere nominala de iesire disponibile: 30W, 60W, 120W si 240W
  • Microfon cu putere fantoma si functie de prioritate
  • 1 buton de volum principal pentru controlul rapid al volumului
  • Alegerea diferitelor intrari audio
  • Controlul tonului 

 

2 versiuni diferite de conector de intrare la alegere:

 

 

Sigur si usor de utilizat

 

A-2000D este finisat cu o suprafata rezistenta la zgarieturi si amprente pentru o manevrare usoara. Un limitator de curent previne deteriorarea in caz de supraincarcare. Amplificatorul digital are o limitator de caldura pentru a proteja tranzistorul si transformatorul de putere.