Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Beneficiile instalarii dispozitivelor people counting in showroom-urile auto

Masurati performanta reprezentantei auto si optimizati viitoarele initiative de marketing!

 

 

Majoritatea oamenilor care viziteaza o reprezentanta auto trebuie sa fie convinsi inainte de a face o achizitie. Multi dintre ei doresc doar sa verifice ofertele disponibile si sa le compare cu ceea ce ofera alti dealeri inainte de a lua o decizie. Cu toate acestea, studiile au aratat ca, cu cat un potential cumparator ramane mai mult intr-un showroom auto, cu atat este mai mare probabilitatea ca acesta sa faca o achizitie.

 

Analiza vizitatorilor ofera reprezentantelor auto informatii despre gradul de ocupare al showroom-ului; cate persoane sunt prezente la un moment dat, cat timp petrec in showroom si care sunt zonele in care petrec cel mai mult timp. Cu aceste informații, managerii showroom-ului pot veni cu noi modalitati de a creste angajamentul clientilor si de a pastra potentialii cumparatori in showroom. De asemenea, solutiile people counting ajuta reprezentantele auto sa testeze eficienta noilor initiative de marketing.

 

 

Beneficiile analizei vizitatorilor pentru reprezentantele auto

 

  • Activitatea din showroom (In-store Activity)

 

Tehnologia Heatmap va arata cum se deplaseaza clientii in showroom si care sunt cele mai vizitate zone (de exemplu, biroul pentru relatii cu clientii, masina A, masina B si asa mai departe).

 

  • Imbunatatirea conversiei clientilor

 

Aflati cati oameni viziteaza showroom-ul pentru a verifica noile modele de masini noi, cati vin pentru test-drive si cati dintre ei ajung sa faca o achizitie. Veniti cu oferte care va vor ajuta sa transformati mai multi vizitatori in clienti.

 

  • Analiza tendintelor

 

Tendintele reprezentantelor auto variaza in functie de locatie. Analizati showroom-ul dvs., descoperiti tendintele predominante si vedeti cum va situati in raport cu celelalte showroom-uri auto din zona (si la nivel national).

 

  • Optimizati campaniile de marketing

 

Lansati anunturi/ reclame noi si campanii de marketing si utilizati datele vizitatorilor pentru a testa eficienta acestora. Optimizati campaniile pana obtineti rezultatele dorite.