Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Beneficiile instalarii sistemelor de numarare a persoanelor in hoteluri

Reduceti cozile la check-in, asigurati personalul optim in restaurante si baruri si imbunatatiti satisfactia vizitatorilor, folosind solutii de numarare a persoanelor (people counting) de ultima ora.

 

 

Cele mai bune hoteluri au caracteristici si facilitati similare de top. Prin urmare, cand vine vorba de satisfacerea oaspetilor si de asigurarea faptului ca acestia devin clienti recurenti, sunt cateva lucruri care conteaza. Cat de mare a fost timpul de asteptare la check-in? Cat de repede a venit room service-ul? Care au fost preparatele cele mai apreciate de la micul dejun tip bufet suedez? Pentru ca hotelul sa functioneze fara probleme si pentru repartizarea eficienta a personalului, tehnologiile de numarare a persoanelor (people counting) sunt foarte eficiente.

 

 

Beneficiile instalarii sistemelor de numarare a persoanelor in hoteluri

 

 

 

  •     Masurati gradul de ocupare in timp real 

 

Contorizati numarul oaspetilor din hotel in timp real. Comparati datele recente cu datele anterioare pentru a masura performanta.

 

  •    Numarati persoanele din salile de gimnastica si restaurante

 

Aflati cate persoane sunt in restaurant, sala de gimnastica, receptia hotelului si salile de conferinte. Aflati care sunt cele mai populare zone pentru a le imbunatati.

 

  •    Determinati sezoanele de varf

 

Previzionati perioadele aglomerate si pregatiti-va in consecinta. Refaceti stocurile, asigurati personalul optim si programați noi initiative de marketing.

 

  •    Benchmarking

 

Comparati performanta unui hotel cu cea a omologilor din franciza. apliciati cele mai bune strategii la nivel general.

 

 

 

Beneficiile gestionarii cozilor de asteptare pentru hoteluri

 

 

 

  •    Reduceti cozile la check-in

 

Utilizati sistemul de analiza a cozii pentru a reduce timpul de asteptare la check-in si check-out. Trimiteti oaspetii de la receptie in camerele lor cat mai repede posibil.

 

  •    Evitati aglomeratia in zonele comune

 

Primiti notificari atunci cand zonele comune incep sa fie supraaglomerate. Alocati personalul necesar pentru a face fata cresterii traficului.