Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Beneficiile instalarii sistemelor people counting in cazinouri

Utilizati tehnologiile de analiza a vizitatorilor pentru a identifica “zonele fierbinti”, a imbunatati aspectul cazinoului, a optimiza alocarea personalului si a reduce cozile de asteptare.

 

 

Se presupune ca atmosfera generala dintr-un cazinou este relaxanta. Cand vizitatorii sunt relaxati, petrec mai mult timp in salile de joc si la slot machines; aceasta se traduce prin credterea veniturilor pentru cazinou.

 

Tehnologiile de numarare a persoanelor (people counting) permit cazinourilor sa functioneze eficient si fara probleme; personalul este alocat automat, sectiunile cele mai aglomerate nu sunt inghesuite, vizitatorii pot localiza cu usurinta locurile de divertisment din interior, iar bancomatele sunt exact acolo unde sunt necesare.

 

Beneficiile tehnologiilor People Counting pentru cazinouri

 

Numarati vizitatorii in timp real

 

Cunoasteti numarul total de persoane din interiorul cazinoului tot timpul – important pentru alocarea personalului si implementarea strategiilor de afaceri.

 

Determinati perioadele de varf

 

Datele despre traficul din trecut prezic orele de varf viitoare, oferind managerilor timp suficient pentru a se pregati in consecinta.

 

Benchmarking

 

Comparati traficul de vizitatori din diferite locatii pentru a identifica cele mai bune locatii dintr-un lant de cazinouri.

 

Beneficiile tehnologiei Heatmap pentru cazinouri

 

Fluxul de vizitatori

 

Identificati zonele cu flux de trafic ridicat pentru plasarea optima a materialelor publicitare si pentru a maximiza expunerea pentru evenimente speciale.

 

Masurati timpul de retentie

 

Primiti rapoarte despre cat timp petrec jucatorii in incinta cazinoului/ salile de jocuri; cautati noi modalitati de a imbunatati timpul de retentie.

 

Identificati zonele fierbinti

 

Identificati salile de jocuri sau sloturile (slot machines) care au cea mai mare activitate. Plasati bancomatele in mod strategic in aceste zone pentru a spori veniturile.

 

Imbunatatiti designul

 

Imbunatatiti aspectul, optimizati plasarea produselor si cresteti accesibilitatea. Acest lucru faciliteaza fluxul de vizitatori si maximizeaza implicarea.

 

Beneficiile dispozitivelor de gestionare a cozilor de asteptare (Queue Management) pentru cazinouri

 

O mai buna gestionare a cozilor de asteptare

 

Primiti notificari in timp real atunci cand cozile devin mai lungi si/ sau salile de jocuri se aglomereaza.

 

Reduceti oportunitatile pierdute

 

Cozile mai scurte si un raport personal-client mai ridicat inseamna mai putine oportunitati pierdute si rate de conversie mai mari.

 

Optimizarea personalului

 

Alocati personal suficient in timpul perioadelor de varf si imbunatatiti raportul general personal-client in restaurante, magazine de cadouri si alte afaceri secundare ale cazinoului.