Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Beneficiile Sistemelor People Counting pentru Evenimente si Expozitii

 

Intelegeti daca activitatile si eforturile depuse in cadrul targurilor si expozitiilor au un randament pozitiv in ceea ce priveste investitiile in marketing.

 

Evenimentele si expozitiile reprezinta ocazii importante pentru ca intreprinderile sa faca impresii de durata si sa-si prezinte produsele si serviciile.

 

La finalul zilei, ideile principalele din spatele unei prezente expo sunt generarea de leaduri si utilizarea oportunitatilor de vanzari directe. Intreprinderile doresc sa evalueze daca eforturile lor de marketing pentru evenimente sau expozitii sunt rentabile. Impreuna cu generarea de leaduri, rentabilitatea relationarii si a marketingului sunt rezultate inevitabile ale targurilor si expozitiilor.

 

Beneficiile Sistemelor People Counting pentru Evenimente si Expozitii:

 

Trafic in timp real 

 

Numarati persoanele care intra si ies la/ de la eveniment sau expozitie cu o precizie de 98%, in timp real. Comparati traficul din fiecare ora si pe cel zilnic chiar si cu traficul din anii precedenti.

 

Ore de varf

 

Descoperiti care sunt orele de varf in care evenimentul sau expozitia dvs. genereaza cel mai mult trafic. Gestionati promotiile, alte activitati si campanii de marketing in consecinta.

 

Optimizarea personalului

 

Optimizati alocarea personalului in functie de numarul de vizitatori si de nevoile acestora in cadrul evenimentului sau expozitiei în timpul orelor de varf. Acest lucru va va ajuta sa cresteti satisfactia generala a vizitatorilor.

 

Beneficiile Heatmap pentru Evenimente si Expozitii:

 

Detectarea zonelor populare

 

Descoperiti care sunt zonele de care sunt cel mai atrasi vizitatorii dvs. in cadrul evenimentelor sau expozitiilor. Intelegeti motivele care stau la baza performantei acestor zone de succes si aplicati aceste cunostinte in alte zone pentru a atinge aceeasi performanta sau un nivel superior.

 

Eficienta marketingului

 

Masurati eficienta marketingului prin analizarea succesului campaniilor dvs. si a diferitelor canale media utilizate in diferite zone sau standuri din cadrul expozitiei si eliminati activitatile cel mai putin atractive, care nu genereaza trafic.