Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Cand este cel mai bine sa utilizati microfoanele wireless pentru sali de intalniri si prezentari?

Microfoanele wireless sunt utilizate de obicei intr-un mediu in care microfoane trebuie sa fie portabile sau intr-un mediu in care instalare cablurilor si configurarea pot fi dificile. In acest articol despre microfoanele pentru sali de intalniri si prezentari, vom vorbi despre modul in care microfoanele boundary si gooseneck pot fi utilizate in astfel de sali.

 

 

Sistemul digital wireless System 10 PRO de la Audio-Technica anuleaza spectrul de frecvente al canalelor TV, evitand, prin urmare, probleme legate de interferente si coordonarea frecventelor. De asemenea, puteti uita de cabluri cu o instalare wireless, obtinand un aspect elegant si profesional. Pentru acele situatii in care un microfon boundary ar trebui utilizat puteti opta pentru ATW-T1006. Acest microfon boundary ofera o calitate a sunetului clara, naturala intr-un design cu profil redus, si dispune de un comutator sensibil la atingere, care poate comuta intre modurile “talk” si “mute” sau poate fi setat sa functioneze ca un buton “press-to-talk” sau “press-to-mute”.

 

In plus, pentru sistemul “System 10 PRO” puteti alege stativul pentru microfon ATW-T1007. Aceasta componenta permite utilizatorului sa conecteze un microfon gooseneck XLR, cum ar fi U857QL. Aceste microfoane sunt ideale pentru prezentarile stationare. Si ATW-T1007 dispune de comutatorul sensibil la atingere mentionat la ATW-T1006.

 

Cu standardele de securitate existente in prezent, este important sa se pastreze private informatiile sensibile. Sistemul de discutii cu infrarosu ATCS-60 va permite sa configurati sala de conferinte wireless. Caracteristicile de propagare ale tehnologiei infrarosu ale ATCS-60 garanteaza ca semnalul nu poate parasi camera. Cateva dintre caracteristicile incluse in acest sistem de discutii sunt patru canale selectabile pentru conferinte in mai multe limbi, precum si o functie video automata pentru integrare audio-vizuala si controlul software-ului.

 

Cand vine  vorba de o configurare wireless intr-o sala de sedinte sau prezentari, acestea sunt unele dintre optiunile pe care le recomandam. Daca aveti nevoie de o solutie de configurare puteti contacta echipa RomAudioVideo.