Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Casa Inteligenta mai este dorita?

Locuinta inteligenta este un element de lux pentru multi, dar foarte visat de mase. Mijloacele pentru livrarea acestei experiente se schimba rapid si multi distribuitori renunta la a mai oferi oamenilor tehnologia mult visata. De aici si intrebarea: Casa Inteligenta mai este dorita?

 

Povestea s-a schimbat pentru multi: prin apasarea unui buton, atunci cand intrai pe usa sau cand plecai de la birou, luminile se aprindeau, muzica pornea, si temperatura din casa era asa cum doreai.

 

Astazi, cele mai multe dintre aceste caracteristici au devenit intuitive si nu mai au nevoie de componenta de interactiune. Instaleaza un termostat “inteligent”, si acesta va invata temperatura in functie de programul tau zilnic. Apasa un buton pe smartphone, si televizorul va porni. In ceea ce priveste luminile, acestea sunt deja aprinse, deoarece sunt setate la ceasul atomic. 

 

Nu putem nega ca tehnologia se schimba. Cum putem noi, ca profesionisti in tehnologie rezidentiala, sa raspundem?

 

DA, va exista intotdeauna o cerere pentru aceste sisteme pentru ca oamenii doresc sa-si usureze viata si sa fie in pas cu tehnologia. Casa Inteligenta este dorita si este in mare flux,dar inca nu toti si-o pot permite.