Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Ce este in tendinte acum cu privire la video wall-uri?

 

Modul in care oamenii comunica si interactioneaza intre ei s-a transformat radical in ultimul an. Odata cu transformarea, am vazut dependenta de tehnologia de afisare pentru a ajuta la schimbul de informatii si experiente intr-un mod fara atingere (touchless) si captivant.

 

LED-ul creste rapid si devine tehnologia de afisare dominanta – si pe buna dreptate. LED-ul ofera o serie de beneficii tangibile si poate fi utilizat in diverse industrii si aplicatii. In plus, pe masura ce costurile scad si clientii recunosc valoarea unui factor de forma adaptabil, a ecranului uniform si a flexibilitatii rezolutiei, adoptarea LED-urilor va fi consolidata in continuare.

 

Beneficiile LED-urilor sunt cele care le fac atat de atractive pentru potentialii clienti. Datorita scalabilitatii lor modulare și a gamei de dimensiuni si rezoluții, video wall-urile pot satisface nevoile si cerintele specifice ale clientilor. Fara rame, video wall-urile ofera o experienta de vizualizare perfecta, care poate fi personalizata pentru a satisface practic orice dimensiune si raport de aspect si pot fi instalate intr-o gama de configuratii flexibile si creative.

 

In acest moment, vedem clienti care se indreapta catre ecrane si rezolutii mai mari. Avantajele suplimentare ale video wall-urilor LED includ instalarea si intretinerea usoara. Cu o functionare silentioasa si eficienta din punct de vedere energetic, video wall-urile LED pot oferi, de asemenea, o reducere a costurilor totale de proprietate.

 

Intr-o era a distantarii sociale, video wall-urile LED s-au dovedit a fi o modalitate de a creste imersiunea si realitatea, oferind in acelasi timp un nou nivel de implicare, de aproape sau de la distanta. Adoptarea unui video wall LED este o modalitate usoara de a oferi o experienta de top care inca poate comunica informatii critice si poate misca spectatorii respectand totodata distantarea sociala.

 

Datorita pandemiei de COVID-19, clientii video wall-urilor cauta o experienta sigura, sanitara si fara atingere (touchless).

 

Utilizarea si fezabilitatea LED-urilor sunt in crestere pe pietele tinta – corporate, retail, invatamant superior, difuzare si divertisment – video wall-urile fiind utilizate pe scara larga in holuri si intrari corporative, showroom-uri, sali de consiliu, magazine, centre de experienta pentru clienti si vizitatori, muzee si parcuri tematice , printre altele. Ceea ce este interesant este ca industria inca gaseste noi modalitati prin care LED-urile ofera valoare unor cazuri de utilizare si mai largi, cum ar fi proiectarea industriala, simularea arhitecturala, productia de la distanta si productia virtuala.

 

Pe masura ce solutiile LED incep sa se alinieze si sa se integreze cu tehnologia camerelor video, deschid usa pentru noi posibilitati. In multe cazuri, luminozitatea video wall-urilor LED poate oferi, de asemenea, conditii de iluminare ideale pentru fotografii, putand economisi timp si costurile asociate cu un echipament complet de iluminat.

 

Cand ne gandim la cat de mult a crescut si a evoluat tehnologia LED in ultimii ani pentru a satisface noile realitati ale lumii noastre, asteptam cu nerabdare sa vedem ce vor rezerva urmatorii cativa ani aceastei solutii puternice.