Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Ce isi doresc cumparatorii si comerciantii de la un televizor

Obositi de “dreptughiuri negre, uriase”

 

 

Ca majoritatea producatorilor, Samsung raspunde la doua segmente de public: utilizatorii finali si cei care le vand lucrurile (distribuitorii si comerciantii).

 

Pentru a se asigura ca este in acord cu necesitatile ambelor categorii, compania a comandat toamna trecuta un sondaj privind consumatorii si clientii. Ceea ce a constatat a fost ca distribuitorii, vanzatorii si cumparatorii sunt aproape de aceeasi parere atunci cand vine vorba de televizoare.

 

Avand in vedere suprafetele de astazi de 75 de inchi si mai mari, dimensiunea nu mai este o problema pentru cumparatori. In schimb, in fruntea listei dorintelor consumatorilor este un televizor care ofera “o imagine minunata” in toate conditiile de iluminare a camerei, a aratat studiul.

 

Pentru distribuitori, dorinta a fost mai generalizata: ei isi doresc pur si simplu sa le ofere clientilor “cea mai buna tehnologie” disponibila astazi.

 

 

O alta nemultumire a cumparatorilor este factorul de forma actual al ecranelor de astazi, respondentii spunand ca s-au saturat de “imensul dreptunghi negru” din camele lor, a declarat Samsung.

 

Retailerii, pe de alta parte, au spus-o cu mai multa diplomatie, cerand noi abordari de design care sa se potriveasca mai mult cu interiorul locuintelor.

 

 

Consumatorii sunt, de asemenea, iritati de multitudinea de fire si cabluri care ies din televizoarele lor, si au spus ca le displace aglomerarea cauzata de nevoia de a utiliza mai multe telecomenzi.

 

La fel, comerciantii au solicitat modele de televizoare cu “optiuni de instalare convenabile” si control simplu pentru clientii lor.

 

Cumparatorii s-au plans, de asemenea, de instalarile dificile si consumatoare de timp ale noilor televizoarele, iar comerciantii au spus ca aceste provocari duc adesea la returnarea produselor.

 

Samsung a declarat ca a reusit sa rezolve aceste probleme/ nemultumiri cu linia QLED 2018 prin inovatii precum:

  • O singura conexiune combinata, un singur cablu de alimentare si controlul vocal Bixby, pentru a reduce dezordinea;
  • Un mod ambiental “invizibil” pentru toate modelele QLED, si televizoarele care arata ca adevarate opere de arta – The Frameline, pentru o estetica TV imbunatatita; si
  • Compatibilitate HDR10+ si iluminarea directa de fundal pe modelele de top Q8F si Q9F, pentru un contrast mai bun in toate conditiile de iluminare.

Mai mult decat atat, pentru consumatorii pasionati de jocuri, tehnologia adaptiva de refresh a QLED asigura jocuri fara lag.

 

In plus, studiul a constatat ca 33% dintre consumatori detin un televizor Samsung, reprezentand cea mai mare penetrare a marcii din toate categoriile de produse ale companiei (telefoanele s-au clasat pe locul al doilea cu un procent de 28%).

 

Rezultatele sondajului au fost impartasite de managerul de formare profesionala Samsung, Scott Cohen, la o prezentare de tehnologie care a avut loc la New York in iunie 2018.