Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Ce tehnologii noi vom putea vedea la CES 2019?

CES 2019 va incepe pe data de 8 ianuarie 2019 si se va incheia pe data de 12 ianuarie 2019. Cu toate acestea, in cele doua zile dinaintea conventiei vom avea foarte multe conferinte de presa de la care vom afla mai multe despre ceea ce vom putea vedea, de la cei mai mari participanti.

 

Predictii pentru CES 2019

 

Si anul acesta, ca de altfel in fiecare an, vom putea vedea o paleta diversificata de tehnologii, care mai de care mai atractiva, de la realitate augmentata sau realitate virtuala la masini conectate, tehnologii robotice, voice control, smart home, smart cities, sanatate, wellness, tehnologii de monitorizare si imbunatatire a somnului, sport si multe altele.

 

Samsung are, de regula, o prezenta puternica la Consumer Electronics Show (CES). Anul acesta am putea vedea de la producator un televizor mare si transparent, daca e sa luam in calcul depunerea patentului recent si faptul ca s-ar incadra perfect in traditia CES cu privire la tehnologia televizoarelor.

 

 

Ramanand la Samsung, am putea sa mai primim ceva noutati cu privire la conceptul de smartphone pliabil Galaxy X si putem interactiona cu noile monitoare de gaming si birou, lansate pe 3 ianuarie de gigant.

 

Samsung a anuntat si doua noi versiuni ale laptopurilor convertibile Samsung Notebook 9 Pen, programate vag pentru o lansare in 2019 si ale caror preturi nu le stim.

 

Cel mai probabil vom vedea si o lansare a unei game noi de televizoare Samsung QLED, iar cel mai recent zvon cu privire la televizoarele Samsung 2019 este ca ar putea include atat Bixby, cat si Google Assistant, oferindu-le utilizatorilor alegerea de utilizare a asistentului preferat.

 

Asus ar putea prezenta tableta high-end de 10 inch cu sistem de operare Chome.

 

 

Din pacate, nu exista informatii suplimentare, dar ne putem astepta la mai multe noutati din domeniul retelisticii sau, poate, vom vedea mai multe modele noi de laptop-uri.

 

Canon ar putea prezenta un nou model de camera Canon PowerShot G7 X Mark III, echipat cu un nou senzor de imagine care permite un zoom pe o distanta mai mare.

 

De asemenea, am putea vedea si modelul G9 X Mark III.

 

 

Intel ar putea intra pe piata placilor grafice, iar daca informatiile aparute in piata se vor adeveri, am putea vedea o gama de unitati de procesare grafica din partea Intel.

 

In ceea ce priveste segmentul de procesoare, Intel lucreaza la dezvoltarea unui nou procesor cu 10 nuclee si 20 thread-uri, care are numele de cod Comet Lake, acesta fiind o alta iteratie a procesoarelor Intel cu tehnologia de 14nm.

 

 

Nvidia vine la CES 2019 cu mai multe puncte pe lista, iar daca informatiile sunt corecte, vom putea vedea o linie de placi grafice GeForce RTX Mobility. Am putea vedea si placile grafice RTX 2070 si RTX 2070 Max-Q, alaturi de modelele 2060, 2050 Ti si 2050.

 

 

Sursa: Noobz