Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Colaborarea video – un factor cheie pentru IMM-uri

Dezvoltarea rapida a tehnologiei si a Internetului a schimbat semnificativ modul in care oamenii de afaceri comunica. Pentru intreprinderile mici si mijlocii (IMM-uri), factorii cheie pentru a fi cu un pas inaintea concurentei includ colaborarea sporita intre departamentele si sucursalele dispersate si comunicarea fara probleme intre parteneri, investitori si consumatori. Colaborarea video ofera o comunicare fata in fata dincolo de granitele salilor de conferinta specializate, ajutand afacerea dvs. sa creasca productivitatea si colaborarea.

 

 

Costurile comunicarii fata in fata se aduna rapid. Exista costuri de calatorie (transport, cazare si masa), costuri de timp (ore de calatorie care depasesc cu mult orele de conferinta) si costuri cu resursele umane care calatoresc. Cu o conferinta video moderna, o colaborare usoara intre mai multe parti este disponibila de pe orice dispozitiv din orice locatie.

 

Provocari cu care se confrunta IMM-urile:

 

● Bugete limitate

● Nicio retea dedicata care sa conduca la o calitate video sau audio slaba

● Nu exista personal IT specializat, mai ales pentru sucursale

● Costuri de licenta mari, nicio capacitate de a te bucura de functii avansate

● Costuri de actualizare mari cu sisteme care nu sunt potrivite pentru o companie care se dezvolta rapid

 

De ce Yealink?

 

Solutia de colaborare video Yealink permite utilizatorilor din mediul de afaceri sa se bucure de colaborarea video multi-point in diverse medii bazate pe web, pe mai multe dispozitive, datorita compatibilitatii sale extinse si a interoperabilitatii flexibile. Conceputa pentru IMM-uri, seria VC asigura un echilibru perfect intre calitate inalta, usurinta de utilizare si rentabilitate.

 

 

Beneficii personalizate pentru IMM-uri

 

1. Calitate video si audio remarcabila 

 

● Conferinta video multisite 1080P, plus partajare continut 1080P

● Camera HD cu zoom optic 18x

● Microfon omnidirectional  360 de grade 

 

2. Nu este necesara o retea dedicata suplimentara

 

● Sustinuta de H.264 High Profile (1080P la 1 Mb latime de banda, 720P la 512Kb).

● Reglarea adaptiva si dinamica a latimii de banda cu o rezistenta de 8% la pierderea de pachete inseamna ca videoconferinta se desfasoara fara probleme in conditii de retea fluctuante.

 

3. Gata de utilizare in njumai cinci minute 

 

● Suportul inteligent pentru firewall inseamna ca plug-and-play-ul este posibil fara o configuratie suplimentara a firewall-ului.

● Proiectata pentru a va permite sa accesati cu usurinta fiecare functie, astfel incat aproape toate operatiunile pot fi efectuate in doar trei pasi simpli.

 

4. Interoperabilitate flexibila

 

● Protocoalele duble H.323 si SIP asigura o buna compatibilitate cu sistemele de videoconferinta principale si cu endpoint-urile.

● Interoperabilitatea cu videofoane, tablete PC si telefoane inteligente inseamna ca utilizatorii au acces facil la videoconferinte oricand si oriunde.

 

5. Toate intr-un singur pret – luati-va adio de la licentele scumpe