Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Cresteti engagement-ul clientilor cu afisaje touch intuitive

Cautati un upgrade imediat al interactiunilor cu clientii?

 

Cu o calitate captivanta a imaginii, o interfata intuitiva si caracteristici inteligente, ecranele tactile Samsung QMR-Tall-in-one ofera o functionalitate touch perfecta, asigurand experienta dinamica asteptata de consumatorii de astazi.

 

Seria QMR-T de la Samsung ofera o functionare mai eficienta, fara a renunta la satisfactia clientilor.

 

 

Caracteristici

 

Solutie touch all-in-one

 

Atrageti clientii cu un sistem de operare Tizen avansat care permite o experienta touch mai rapida.

 

Ecranele QMR-T maximizeaza experienta de afisare tactila cu un media player de inalta performanta, bazat pe tehnologia Tizen, integrat. Designul all-in-one elimina necesitatea unui media player extern, iar sistemul de operare Tizen actualizat usureaza mai mult ca niciodata utilizarea diferitelor aplicatii tactile.

 

 

Experienta touch puternica

 

Sistemul de operare Tizen imbunatatit face redarea mai stabila si deschide noi posibilitati cu continut de mare viteza. O functionalitate tactila capacitiva ofera o experienta de utilizator atractiva, iar designul usor de utilizat permite o interactiune digitala confortabila si productiva.

 

 

Calitate imbunatatita a imaginii

 

Captivati clientii cu imagini UHD * uimitoare chiar si in lumina directa a soarelui.

 

Seria QMR-T de la Samsung ofera capabilitati de rezolutie UHD pentru continut incredibil de clar, sporind implicarea clientilor cu imagini reale care au fost optimizate pentru a se afisa in conformitate cu destinatia.

 

Construit pentru a fi fiabil si eficient

 

Cu un grad de protectie IP5X, afisajul este garantat a fi eficient si fiabil chiar si in medii cu mult praf. Un centru inovativ IR inseamna ca intreprinderile care implementeaza afisajul nu vor trebui sa faca ajustari si un invelis de protectie protejeaza afisajul de interactiunile repetate cu clientii.

 

 

Gestionare usoara

 

Gestionati continutul si dispozitivul mai usor cu solutia MagicINFO. Solutia MagicINFO permite crearea usoara de continut pentru afisare tactila si programare si gestionare simpla dintr-o selectie de imagini si videoclipuri. Un sistem de avertizare timpurie asigura ca nu exista timpi morti.

 

 

* Functia UHD este suportata doar de display-urile de 43″ si 55″.