Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Cu HYPERVSN Wall puteti crea acum un perete de afisare 3D de orice dimensiune

Oamenii se opresc mereu si se uita fix atunci cand intalnesc animatii 3D afisate pe HYPERVSN Wall. Acum efectul este chiar mai mare decat inainte, deoarece acum puteti programa campanii si va puteti gestiona continutul de la distanta. 

 

Ai trecut vreodata pe langa o reclama si ai rostit cuvantul „Uau” in timp ce maxilarul tau cadea rapid la pamant? Daca nu ti s-a intamplat acest lucru, cel putin recent, s-ar putea sa fie pentru ca nu ai intalnit HYPERVSN Wall.

 

 

Afisajul holografic 3D poate fi configurat la orice dimensiune, adica daca il puteti visa, il puteti crea cu adevarat. Imaginati-va un perete holografic 3D de dimensiunea Big Ben; cu HYPERVSN Wall, cerul este limita.

 

Cu HYPERVSN Wall puteti intalni imagini 3D ale produsului plutind in aer, fara a purta ochelari sau alte tehnologii portabile. Acest lucru deschide o mare varietate de aplicatii de afaceri, de la showroom-uri cu masini plutind in aer, bijuterii 3D in vitrine sau magazine alimentare care promoveaza diferite produse in 3D. Semnalizarea digitala nu numai ca a devenit putin mai stralucitoare, dar a castigat o noua dimensiune.

 

S-ar putea sa va ganditi ca asta suna foarte mult a science fiction, cu toate acestea, acest produs a fost deja utilizat de marci internationale de top precum Hyundai, Dell, Walmart, Puma si multe altele. HYPERVSN Wall este solutia perfecta pentru afisajul dvs. 3D din retail, publicitatea dvs. out-of-home sau lansarea noului dvs. produs la orice eveniment din industrie.

 

 

Dar cum este posibil sa poti vedea obiecte plutind in aer, va intrebati?

 

HYPERVSN a creat un dispozitiv numit Solo, alcatuit din 4 raze cu LED-uri care se rotesc mai repede decat poate vedea ochiul uman, permitand spectatorilor sa vada doar imaginile 3D care par sa pluteasca in aer. HYPERVSN Wall este alcatuit din mai multe dispozitive Solo, sincronizate intre ele pentru a afisa un ecran vizual mare si coeziv.

 

HYPERVSN Wall nu este doar un afisaj 3D incredibil, ci este o solutie completa pentru a crea, gestiona si afisa continut 3D. Wall vine standard cu sistemul de gestionare a continutului, care include o aplicatie pentru gestionarea atat a dispozitivelor, cat si a imaginilor holografice 3D, a configurarea peretele video, a gestiona si monitoriza dispozitivele si pentru a crea si gestiona playlisturile de continut de la distanta. Planificatorul de campanii (Campaign Scheduler) avansat este perfect pentru a va mentine continutul afisat pe Wall actualizat in timpul pandemiei.

 

O astfel de tehnologie incredibila trebuie sa fi fost utilizata de marci de top, nu? Corect! Sa vedem cateva cazuri de utilizare ale HYPERVSN Wall; HYPERVSN a fost folosit recent in Walmart din Mexico City si in Asda din Stevenage, Marea Britanie. Gigantii din retail au folosit HYPERVSN pentru a-si promova marfa de Halloween cu un Wall format din 24 de unitati. Nimic nu se compara cu dovleceii 3D care prind viata pentru a intra in spiritul de Halloween!

 

 

Unitatile HYPERVSN au fost, de asemenea, utilizate intr-o mare gara din Franta pentru Renault, unde oamenii s-au aliniat pentru a vedea incredibilul panou holografic. Brandul a creat o campanie de publicitate fantastica pentru campania lor Star Wars in Gare de Lyon din Paris, unde trecatorii s-au oprit literalmente din drumul lor pentru a vedea sigla Renault planand in 3D ca o nava spatiala pe panoul lor publicitar OOH.

 

 

HYPERVSN Wall poate fi folosit pentru a aduce inovatie si entuziasm oricarei experiente sau eveniment de brand, dar nu va incredeti doar in cuvantul nostru. Coca-cola, gigantul din industria bauturilor renumit pentru inovatie, a colaborat cu HYPERVSN in multe ocazii diferite de pe glob, inclusiv un turneu al Cupei Mondiale FIFA in Costa Rica, CineEurope in Spania, evenimentul SIAM in Maroc si evenimente in Australia si Israel. Nimic nu te face sa tanjesti la o Coca-Cola rece ca gheata mai mult decat sa vezi imaginea sa holografica 3D plutind in aer, completata cu picaturi de apa si mici bule de fericire!

 

 

Daca doriti sa duceti angajamentul publicului pe noi culmi, puteti extinde functionalitatea HYPERVSN Wall cu integrari precum controlul gesturilor si continutul directionat catre anumite segmente de public – imaginati-va continut holografic 3D interactiv pe care il puteti rasfoi cu o simpla glisare cu mana! O alta utilizare interesanta a acestei tehnologii 3D incredibile o reprezinta hologramele umane; imaginati-va asistenti de magazin 3D, intalniri de afaceri virtuale facute sa para si mai reale si chiar oferirea unei fete asistentului personal, cum ar fi Siri, Alexa sau asistentul dvs. Google! In Norvegia, manechinele 3D prezinta cele mai noi haine in vitrinele din centrul comercial Ski Storsenter. A avea un manechin 3D chiar in vitrina magazinului suna prea bine pentru a fi adevarat, dar acum este complet posibil. Aceasta tehnologie holografica reprezinta cu siguranta viitorul comertului cu amanuntul!

 

Desi este posibil sa nu fi vazut aceasta tehnologie pana acum, HYPERVSN are 183 de parteneri in peste 80 de tari, iar dispozitivele HYPERVSN au fost expediate in peste 80 de tari doar anul trecut.