Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Cum imi configurez microfonul USB pe un sistem de operare Windows 10?

Multi considera astazi ca utilizarea unui microfon USB este extrem de convenabila in comparatie cu utilizarea unui microfon analogic standard cu o interfata, iar calitatea audio este mult mai buna decat cea a microfonului integrat al computerului. Destul de des utilizatorii de microfoane USB vor considera conectarea la un sistem de operare Windows 10 putin dificila. Informatiile de mai jos ar trebui sa va ajute cu configurarea de baza.

 

Prima data cand conectati microfonul, este posibil sa vedeti un mesaj potrivit caruia a fost gasit un nou hardware sau este posibil sa vedeti un anunt care va informeaza ca driverul a fost instalat. Dupa prima data, nu veti mai vedea niciunul dintre acestea, deoarece computerul a instalat deja driverele necesare pentru un microfon USB.

1. Pentru a verifica sau a face modificari, faceti clic pe fereastra Start.

 


 
2. Faceți clic pe pictograma Settings (echipamentul).
 
 

 
 
3. Cand se deschide fereastra Settings, faceti clic pe System.
 
 
 
 
4. Când se deschide fereastra System, in coloana din stanga, faceti clic pe Sound.
 
 

 

5. Tabul Sound se deschide afisand dispozitivele de intrare si iesire active, ambele ar trebui sa fie microfonul USB. Pentru a utiliza difuzoarele interne ale computerului, difuzoarele externe sau castile ca dispozitiv de iesire, faceti clic pe „Choose your output device” si in meniul derulant alegeti elementul dorit. (Va rugam sa retineti ca in acest exemplu folosim microfonul ATR2100x-USB de la Audio-Technica, care are propriul jack pentru casti, atat la intrare cat si la iesire).

 

 

In acest moment, computerul dvs. este configurat sa utilizeze microfonul ATR2100x-USB ca dispozitiv de intrare audio si orice ati alege ca dispozitiv de iesire audio.

 

Configurarea de baza este acum completa, desi deseori clientii constata ca nivelul volumului nu este suficient de puternic.

 

Daca aveti intrebari suplimentare, nu ezitati sa ne contactati prin email la office@audio.ro sau la numarul de telefon 0373 550 217 pentru asistenta.