Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Cum pot ajuta solutiile de afisare industria ospitalitatii sa se refaca si sa prospere?

Nu exista un colt al societatii care sa nu fi fost afectat de pandemia COVID-19. Industria ospitalitatii, in special, a fost lovita puternic, deoarece oamenii au evitat calatoriile, iar guvernele locale au inchis restaurantele si alte locuri pentru a asigura siguranta sanatatii. Dar incet, pe masura ce restrictiile se usureaza si publicul devine mai confortabil sa se aventureze, ospitalitatea isi va reveni, iar comunicatiile vizuale – digital signage, wayfinding, video wall-urile – vor oferi o modalitate de a face acest lucru in siguranta.

 

 

Iata cateva lucruri pe care furnizorii de tehnologie ar trebui sa le ia in considerare atunci cand pozitioneaza solutii de afisare pentru piata ospitalitatii:

 

Solutiile de afisare ar trebui sa fie multifunctionale

 

Pe masura ce companiile din sectorul ospitalitatii isi dau seama cum pot intampina cel mai bine clientii inapoi in hoteluri si restaurante, producatorii de tehnologie creeaza un nou tip de solutii de afisare a protocolului de sanatate pentru utilizare pe multe piete. 

 

Desi aceste solutii sunt concepute pentru a sprijini comunicatiile privind protocolul de sanatate, ele ar trebui sa aiba, de asemenea, o durata de viata utila dincolo de pandemia actuala. Prin urmare, este important sa alegeti platforme de afisare construite pe arhitecturi deschise, care pot fi integrate cu alte sisteme compatibile si adaptate la viitoarele aplicatii de comunicare vizuala.

 

Solutiile de afisare ar trebui sa fie vizibile de la distante variate

 

Semnalizarea digitala va fi cheia comunicarii vizuale in locurile de ospitalitate de maine, dar atata timp cat distantarea sociala este prioritara, oamenii vor trebui sa vada mesajele vizuale din diverse unghiuri si de la diferite distante. Din fericire, economia si performanta solutiilor micro LED au facut ca semnalizarea LED viabila pentru utilizarea in interior in holuri, baruri sportive si alte spatii de ospitalitate.

 

Pe masura ce costurile scad, atunci cand un client solicita un display digital signage mai mare de 75 inci, ar trebui luata in considerare semnalizarea LED. 

 

Solutiile de afisare ar trebui sa poata fi controlate din cat mai putine puncte de control posibil

 

Este de la sine inteles ca afisajele comerciale nu mai sunt simple ecrane pe pereti sau in camere de hotel. Ecranele inteligente pentru industria ospitalitatii se conecteaza cu sisteme avansate de distributie video, astfel incat, de exemplu, un bar sportiv poate trimite mai multe surse video – la rezolutii de pana la 4K si prin cablare standard Cat6 – la mai multe ecrane de pe o singura tableta, panou sau dispozitiv mobil. Ceea ce a fost odata un mod eficient de gestionare a mai multor afisaje inca mai este, dar acum este mult mai mult. Astazi, a putea controla zeci de afisaje si surse de continut fara a atinge mai multe telecomenzi sau alte dispozitive este in sine o solutie de protocol privind sanatatea pentru piata ospitalitatii.

 

Televizoarele pentru hoteluri ar trebui sa fie solutii de afisare pentru industria ospitalitatii

 

Chiar inainte de pandemie, hotelurile isi modernizau televizoarele din camere cu afisaje inteligente – platforme de aplicatii bidirectionale eficiente care ar putea dispune de continut digital signage, controale de mediu (lumini, muzica, setari climatice) si divertisment BYOD (bring your own device). Acum, mai multe branduri hoteliere incearca sa imbunatateasca experienta TV a oaspetilor.

 

 

Solutiile de afisare ar trebui sa poata fi utilizate in conditii de siguranta 

 

In timp ce vorbim despre camere de hotel, in ciuda televizoarelor mai inteligente si a divertismentului BYOD, telecomanda din camera este inca piesa de rezistenta pentru experienta oaspetilor. Ar trebui sa fie curata. Ar fi trebuit sa fie si inainte, dar in aceste zile, in special Centrele pentru Controlul si Prevenirea Bolilor solicita dezinfectarea zilnica a telecomenzilor. 

 

Companiile care activeaza in industria ospitalitatii vor functiona diferit decat o faceau inainte de pandemie, iar solutiile de afisare pot fi de ajutor. Hotelurile si restaurantele erau nerabdatoare sa adopte tehnologia audiovizuala inainte de COVID-19 si vor fi si dupa, dar este important sa colaboreze cu clientii pentru a intelege cazurile de utilizare si modul in care acestea sustin o functionare mai sigura.