Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Cum poti avea un cinematograf in gradina casei

Pe timp de vara, gradina nu mai este doar spatiul in care iti admiri arbustii si florile ingrijite cu daruire. Ea se transforma intr-un loc de relaxare irezistibil, daca stii cum sa iti amenajezi un colt atractiv, unde poti sa citesti o carte buna, sa vezi un film, sa discuti ore in sir cu partenerul de viata sau sa bei o limonada rece cu un prieten.

 

Daca te numeri printre cei care prefera sa-si petreaca serile in fata televizorului, amenajarea unui cinema in aer liber este ideea pe care trebuie s-o pui in aplicare.

 

Desi poate parea complicat, amenajarea unui cinema in aer liber este mult mai simpla decat iti imaginezi. Ai nevoie de un videoproiector, o panza alba pe care sa o agatati de copacii din gradina, de poarta, perete sau de un alt suport pe care il poti improviza in curte si de caseta cu filmul preferat. Daca bugetul iti permite, poti opta pentru un ecran de proiectie profesional.

 


 

Ai grija ca lumina emisa de sursele din apropiere (case invecinate, felinare sau farurile masinilor) sa nu se reflecte pe ecranul de proiectie. De asemenea, gaseste o locatie potrivita pentru cinema-ul tau in aer liber, care sa permita accesul la sursele de electricitate.

 

Aseaza in fata ecranului sezlonguri sau saltele cu perne mari si comode, scoate de la naftalina lampadarele sau chiar instalatia cu care impodobesti curtea iarna, prepara  un fresh racoritor si cateva gustari si invita-ti prietenii la un film in aer liber. Va fi un moment pe care il vor tine minte cu totii si de care va veti aminti cu drag, mereu!