Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Cum sa iti transformi biroul intr-un birou inteligent

Transformati-va biroul si lucrati mai inteligent cu aceste solutii tehnologice minunate.

 

 

Avand in vedere ca ne aflam in epoca stilului de viata inteligent, sa aruncam o privire la modul in care tehnologia va poate ajuta sa va imbunatatiti locul de munca.

 

Cand va ganditi la cuvantul “inteligent” in combinatie cu ceva, care este prima asociere care va vine in minte? Ceva legat de tehnologia high-tech, nu? In lumea corporatista, asta ar insemna companii precum Google, Microsoft, Samsung, Apple, Tesla, Visionect etc., nu? Ei, nu chiar.

 

In prezent, orice companie, indiferent de natura activitatii sale, are o afiliere puternica cu progresele tehnologice intr-o forma sau alta. Prin urmare, sa nu scriem un articol despre transformarea biroului dvs. intr-un birou inteligent ar fi de neiertat.

 

Totate sunt interconectate

 

Jucatorul cheie din spatele acestui fenomen este raspandirea palpabila a Internetului Lucrurilor (IoT). Misiunea sa: sa ne faca viata mai usoara prin interconectarea locului de munca fizic cu lumea digitala. Sa dezvoltam.

 

Ecosistemul IoT creste inteligenta biroului dvs. prin integrarea unor dispozitive inteligente, adesea bazate pe aplicatii, prin intermediul internetului. Aceast lucru creeaza o lista de noi posibilitati de imbunatatire a mediului de lucru la toate nivelurile. Sa dezvoltam subiectul in continuare. Cu exemple.

 

Pe partea sigura

 

Incuietorile si cheile conventionale sunt de domeniul trecutului. Inlocuirea acestora cu dispozitive electronice de control al accesului inseamna ca pierderea unui card de acces nu mai reprezinta o amenintare de intrare neautorizata a unei terte parti. Securitatea locului de munca poate fi acum gestionata utilizand o aplicatie pentru smartphone. Impreuna cu alte gadget-uri inteligente, sistemele de control al accesului stocate in cloud permit comenzi de la distanta si monitorizarea sediilor in orice moment.

 

Mentinerea temeperaturii potrivite

 

Suntem cu totii deranjati de disputele iritante pe care le avem in legatura cu setare temperaturii corecte a AC. Gata cu disputele! Senzorii de birou inteligenti, precum un sistem de incalzire care raspunde la schimbarile meteorologice sau urmareste modele de utilizare a spatiului de lucru, va transforma sederea la birou intr-una mult mai confortabila si mai sanatosa. Pe langa termostate, luminile inteligente pot fi setate in functie de preferintele dvs. Ca sa nu mai vorbim de efectul pozitiv asupra consumului de energie.

 

Mobilier inteligent

 

Da, ati citit corect. Chiar si mobilierul devine mai inteligent. Teoretic vorbind, el nu are legatura cu gadgeturile IoT, insa statiile wireless de incarcare a telefonului si porturile USB incorporate vor aduce un zambet atat pe fele angajatilor, cat si ale clientilor. Apoi mai este biroul reglabil, care va asigura o pozitie corecta a coloanei vertebrale.

 

Flexibilitatea prezentarii si colaborarii

 

Acum, ca va simtiti in siguranta si confortabil si stati intr-o pozitie corecta, puteti incepe sa va ganditi la cum puteti imbunatati productivitatea si colaborarea fortei de munca. Renuntati la tonele de echipamente stationare si la mazgaliturile imposibil de descifrat. Flip chart-urile digitale, tablele inteligente si display-urile digital signage interactive sunt mai clare. Si mai ecologice.

 

Aceste instrumente imbunatatesc  foarte mult experientei angajatilor, aducand oamenii impreuna si permitandu-le sa impartaseasca idei instantaneu. Marketingul si cooperarea, atat la nivel global, cat si intern, nu au fost niciodata mai simple sau mai transparente. Ca urmare, productivitatea si creativitatea sunt pe punctul de a inflori.

 

Nu uitati de Joan!

 

Room Booking JOAN

Meet Joan. JOAN room booking Romania

 

Fara un sistem electronic de rezervare si programare a salilor de intalniri, chiar si cel mai inteligent birou este doar un alt birou. Exact, salile de intalniri vor fi simultan libere sau suprarezervate, intalnirile vor fi intrerupte foarte des si vor fi irosite o cantitate uriasa de timp si resurse va fi irosita. Evitati acest haos cu Joan ASAP!

 

JOAN EXECUTIVE

JOAN MANAGER

JOAN BOARD