Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

De ce sa alegi difuzoarele Seria ATEO de la Audac?

5 carateristici unice ale seriei ATEO

 

 

 

1. Instalare usoara

 

Conectarea difuzorului se face pur si simplu prin atasarea suportului de perete inclus in locatia dorita si prin conectarea cablurilor pe aceast suport. Datorita inovatiei CleverMount™ instalatorul are ambele maini libere pentru a glisa difuzorul cat mai sigur posibil in suport.

 

 

2. Utilizare versatila

 

Lansarea versiunilor ATEO D a completat seria ATEO, iar acum este si mai versatila in utilizare. Versiunile de 16 ohmi sunt disponibile pentru ATEO 2, 4 si 6, iar ATEO 4 si 6 dispun si de un transformator de linie de 100 V, ceea ce inseamna ca aceste difuzoare pot fi utilizate si in proiecte mai mari.

 

3. Design impecabil

 

Suportul de montare si carcasa difuzorului sunt proiectate pentru a se potrivi perfect intre ele, iar cablarea se face prin suport si nu prin difuzorul propriu-zis. Acest lucru are ca rezultat o entitate wireless care arata bine.

 

 

4. Usor de manipulat

 

Datorita sistemului de montare Clevermount™, difuzorul poate fi indepartat usor in timpul lucrarilor de renovare sau  de mentenanta.

 

5. Inclinabil in orice directie

 

Datorita inovatiei CleverMount™, difuzorul poate fi asezat atat in directie orizontala, cat si in directie verticala, cu o simpla rasucire a cheii Allen ascunsa sub sigla AUDAC de pe grila din fata. Aceasta caracteristica permite permite difuzorului sa aiba cea mai precisa dispersie audio in orice situatie.

 

 

 

ATEO2 ATEO4 ATEO6 CleverMount™