Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Provocarile Digital Signage-ului in aer liber

 

Experienta digitala imersiva a devenit parte a vietii moderne, de la comert si publicitate pana la transport si divertisment. In timp ce multi integratori AV s-au specializat in solutii digital signage de interior, urmatoarea frontiera este larg deschisa si se alatura deja revolutiei display-ului digital.

 

Ceea ce face ca aplicatiile AV in aer liber sa reprezinte o provocare sunt numeroasele variabile pe care integratorii si utilizatorii finali pur si simplu nu le pot controla.

 

Praful si murdaria aduse de vant in zonele cu clima uscata sau provenite de la santierele de constructie din apropiere, sau aerul spongios din regiunile cu umiditate ridicata – ca sa nu mai vorbim de insecte si creaturi curioase care pot provoca stricaciuni – toate acestea pot insemna defectiuni pentru instalatiile digital signage.

 

Prezicerea capriciilor vremii nu este posibila, dar crearea unei instalatii care sa reziste provocarilor potentiale este o solutie mai mult decat posibila. Display-urile care pot face fata fenomenelor meteorologice extreme si altor conditii dure, functionand la temperaturi de pana la -40°F … +140°F, sunt deja disponibile pe piata pentru cele mai indraznete aplicatii.

 

Aceste televizoare si display-uri noi au fost special concepute si patentate pentru a oferi caracteristici precum:

 

  • Carcase complet etanse, fara aerisiri externe, ventilatoare de evacuare sau filtre
  • Un sistem de control termic intern pentru a evita inghetarea si supraincalzirea componentelor
  • Abilitatea de a funcționa de la -40°F la + 140°F
  • O imagine clara in lumina soarelui
  • De asemenea, îndeplinesc criteriile pentru cele mai ridicate ratinguri de protectie a mediului din industrie, confirmand capacitatea lor de a ramane afara in permanenta, fara a se deteriora.

 

RomAudioVideo furnizeaza si instaleaza echipamente pentru solutii digital signage, atat in interior cat si in aer liber. Calitatea inalta a produselor comercializate ne ajuta sa facem fata cu succes oricaror provocari legate de proiectarea si instalarea unor sisteme digital signage cu o durata de viata indelungata, care sa raspunda cerintelor si nevoilor clientilor nostri.