Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Software-ul Digital Signage: O noua baza pentru siguranta publica

 

Semnalizarea digitala (digital siganage) si gestionarea robusta a continutului nu mai sunt dotari exclusiviste atunci cand vine vorba de conducerea unei afaceri; sunt instrumente critice de implicare care promoveaza siguranta publica si productivitatea deopotriva. Eficienta ramane o prioritate pe masura ce operatiunile revin la viata in toate industriile, dar initiativele de sanatate publică pentru combaterea COVID-19 sunt mai importante ca oricand pentru a opri raspandirea virala.

 

Cu cele mai recente inovatii aduse software-ului de semnalizare digitala managerii nu sunt lipsiti de optiuni atunci cand vine vorba de construirea unei baze solide pentru sanatatea publica si chiar si atunci cand va veni momentul ca intreprinderile sa se indeparteze de restrictiile COVID, vor exista inca o multitudine de oportunitati de a utiliza ecranele si senzorii pentru check-in si receptioner virtual pentru a spori siguranta, agilitatea si tendințele pe termen lung de munca de la distanta. Implementarile de ziua de astazi sunt prevazute sa transforme facilitatile pentru a oferi o experienta mai buna si mai dinamica. Iata trei moduri in care continutul si afisajele digitale sprijina siguranta publica si revenirea la normal pe termen lung.

 

Un nou inceput inca de la intrare

 

Software-ul de semnalizare digitala a evoluat odata cu criza COVID-19 pentru a oferi tehnologii de control al accesului si metode eficiente de monitorizare a gradului de ocupare. Kiosk-urile de check-in cresc in popularitate – pozitionate la punctele de intrare pentru a prezenta sondaje si chestionare oaspetilor la sosire. Cu software-ul adecvat de gestionare a continutului, managerii pot personaliza ecranele de la intrare cu orientarile lor locale sau ale companiei pentru a comunica informatii critice de siguranta publica si pentru a solicita vizitatorilor sa completeze sondaje de sanatate direct pe ecran sau prin intermediul dispozitivului lor mobil pentru a reduce punctele de atingere pe ecranele tactile publice.

 

Solicitarile de control vocal devin tot mai populare pentru a reduce punctele de atingere fizice, impreuna cu solutii de receptioner virtual care permit administratorilor sa participe la apeluri video in siguranta si sa inregistreze ocupantii printr-un flux video live. In asociere cu alte inovatii in software-ul de semnalizare digitala – check-in fara atingere si screening COVID-19, recunoastere faciala, scanare termica etc. – managerii AV au o configuratie robusta si unica pentru a reduce raspandirea virala.

 

Ajungeti acolo unde va doriti … si ramaneti in siguranta

 

Dincolo de controlul la intrare, tehnologiile de hotdesking si de programare a salilor imbunatatesc experienta vizitatorilor si asigura siguranta la alte puncte de contact din intreaga cladire. Hotdesking utilizeaza tehnologiile wayfinding si room booking in tandem pentru a comunica gradul de ocupare si disponibilitatea salilor pe ecran cu o cartografiere usor de actualizat, in timp real, codificata prin culori, ajutand ocupantii sa ajunga la destinatie intr-o insitutie cu mai putine puncte de contact.

 

Procesul de hotdesking bazat pe date poate fi vital pentru a-i asigura pe oaspeti ca spatiul lor a fost curatat recent si poate oferi, de asemenea, o directie precisa pentru urmarirea contactelor. Managerii pot utiliza aceasta tehnologie pentru a sustine distantarea sociala prin reconfigurarea traseului ocupantilor cladii pe baza modelelor si riscurilor culese in date, o resursa nepretuita si eficienta pentru a monitoriza indeaproape siguranta in timp ce conduc procesele de afaceri.

 

Puntea dintre punctul A si punctul B

 

Wayfinding in intreaga cladire prin puntea dintre control acces si hotdesking pentru o navigare fara probleme si cu risc redus. Wayfinding-ul digital pozitionat in intreaga cladire, in tandem cu controlul vocal si mobil, reduc punctele de atingere fizice si mentin oaspetii pe drumul cel bun catre destinatia lor.

 

Tehnologia mobila sigura le permite oaspetilor sa aiba acces la harti si indicatii de orientare personalizate ale companiilor cu ajutorul dispozitivelor mobile individuale pentru un mod de navigare usor, fara contact si accesibil in incinta. Prin simpla scanare a unui cod QR unic pe un ecran public de semnalizare, utilizatorii primesc informatii de wayfinding pentru o navigare simplificata.

 

Prin implementarea inovatiilor recente in software-ul de gestionare a continutului si wayfinding, integratorii AV sunt pozitionati in mod unic pentru a sprijini continuitatea afacerii, promovand in acelasi timp o experienta sigura si creativa pentru ocupanti.