Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Digital Signage-ul poate salva timp si bani

Firmele realizeaza economii cu costurile de tiparire si de personal, in timp ce genereaza venituri prin publicitate platita.

 

Companiile care au implementat digital signage-ul sunt deja familiarizate cu avantajele acestor sisteme: livrarea rapida a informatiilor catre intreaga comunitate, mesaje usor de personalizat si control centralizat care reduce efortul si cheltuielile generate de comunicarea traditionala. Mai multe institutii utilizeaza asemenea display-uri ca parte integranta a strategiilor de raspuns de urgenta, trimitand alerte in timp real atunci cand apar probleme de scuritate.

 

 

Dincolo de aceste beneficii, institutiile au descoperit un alt avantaj: display-urile digitale au potentialul de a reduce cheltuielile si de a genera venituri. Pentru inceput, digital signage-ul – cu plasma, LCD sau LED – este un salt inainte catre practicile prietenoase cu mediul. Acoperirea larga si capacitatea de a furniza informatii rapid inseamna ca sistemele digitale elimina o cantitate semnificativa de comunicatii pe suport de hartie. Dupa o investitie initiala, digital signage-ul genereaza castiguri prin economiile cu cartusele de imprimare profesionale, hartia si cerneala, colectarea deseurilor si personalul necesar pentru a crea si a distribui flyere si pliante.

 

Ajungand la sute de telespectatori pe zi, display-urile ofera, de asemenea, economii de scara. Realizarea aceluiasi lucru cu flyere, brosuri sau postere ar fi costisitoare. Mai multe companii implementeaza digital signage-ul pentru o gama larga de scopuri, inclusiv materiale video, informatii wayfinding, date meteorologice, imagini Google Earth, detalii despre evenimente si multe altele. In plus, sistemele digitale ofera eficienta: administratorii pot modifica sau actualiza mesajele cu doar cateva click-uri. Ecranele tactile interactive pot inlocui birourile de informatii, oferind servicii usor de utilizat vizitatorilor si angajatilor care cauta informatii.

 

          

 

Unele companii folosesc ecranele digitale nu numai pentru a reduce costurile, ci si pentru a genera venituri prin reclame platite. 

 

Acum, ca 3D-ul, video full-motion si semnalizarea interactiva sunt la orizont, cu siguranta institutiile si agentii de publicitate vor lua aminte si vor cresterea implementarile de display-ulri digitale.