Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Beneficiile instalarii dispozitivelor People Counting in muzee si biblioteci

Muzeele si bibliotecile sunt, de regula, organizatii non-profit, care nu genereaza prea multe venituri. Organizatiile de genul acesta se bazeaza pe finantarea guvernamentala, asa ca trebuie sa-si justifice nevoile de finantare si sa prezinte date statistice pentru a avea acces la resurse. Acesta este locul unde dispozitivele people counting pot fi de folos pentru a produce rapoarte precise despre numarul de vizitatori/ clienti care intra in muzee sau biblioteci in fiecare zi, saptamanal, lunar sau anual.Aceste informatii pot apoi sa actioneze ca valori fundamentale pentru cererile de munca, buget si servicii ale muzeelor si bibliotecilor, combatand in acelasi timp presiunea financiara tot mai mare.

 

 

BENEFICIILE People Counting pentru Muzee si Biblioteci:

 

  • Obtineti rapoarte corecte

Dispozitivele people counting ofera rapoarte precise privind numarul de vizitatori/ clienti care intra in muzeu sau biblioteca in fiecare zi, saptamanal, lunar sau anual.

  • O resursa comunitara fiabila

Si prin obtinerea personalului adecvat, finantarii si resurselor, un muzeu sau o biblioteca poate sa-si sustina mai bine comunitatea si sa se intretina ca o resursa comunitara fiabila.

  • Dovada cererilor de personal, buget si servicii

Rapoartele generate de sistemele people counting pot actiona ca baza pentru cererile de personal, buget si servicii ale muzeelor si bibliotecilor, combatand in acelasi timp presiunea financiara crescanda.

  • Contorizarea/numararea grupurilor

Purificati rata de conversie prin contorizarea grupurilor de vizitatori, familii si cupluri ca 1 potential cumparator.

 

Beneficiile Heatmap pentru biblioteci si muzee:

 

  • Urmarirea clientilor in timp real

Urmariti si inregistrați calea si actiunile vizitatorilor in biblioteci si muzee in timp real. Acest lucru va va permite sa intelegeti unde petrec cel mai mult timp si care sunt zonele cele mai atractive.

  • Optimizati zonele populare

Descoperiti cati dintre vizitatori parasesc muzeele si bibliotecile dupa ce au vizitat anumite zone si reduceti rata de abandonare schimband aspectul si atractivitatea zonei populare.

  • Eficacitatea marketingului

Imbunatatiti atractiile si activitatile, eficienta si marjele de profit, analizand succesul evenimentelor, campaniilor si diferitelor canale media utilizate in diferitele zone ale muzeelor si bibliotecilor.

 

Pentru detalii suplimentare si oferta de pret nu ezitati sa ne CONTACTATI!