Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Distrati si informati membrii salilor de gimnastica cu Digital Signage

Display-urile Digital Signage au capacitatea de a distra si a informa membrii salii de gimnastica in timp ce fac sport. Administratorii salilor de gimnastica cauta solutii pentru a le capta atentia in timp ce se antreneaza; Digital Signage functioneaza excelent in acest mediu deoarece aveti deja un public extrem de captivat. De la programul salii pana la sfaturi privind sanatatea aveti piata tinta chiar in fata dvs. pentru a prezenta materiale de promovare si de fitness relevante.

 

 

Continutul luminos si colorat va iesi cu siguranta in evidenta intr-o sala de gimnastica plina de activitati fizice si puteti adapta ceea ce este afisat pe fiecare ecran in anumite zone ale salii.

 

Zona de receptie a oricarei sali de gimnastica este o pozitie cheie pentru Digital Signage. In aceasta zona puteti informa membrii claselor de gimnastica si puteti utiliza aceste ecrane pentru a promova alte zone ale salilor de sport, precum tratamentele spa.

 

In interiorul salii de gimnastica, in zonele cu o multime de aparate cardio statice, cum ar fi benzile de alergat si bicicletele, puteti utiliza Android Network Media Player with Live Input pentru a afisa un flux TV live inconjurat de continut legat de sala.

 

 

Pentru cei care fac exercitii, imaginile/ reclamele vor fi o relaxare binevenita si o distractie in timpul exercitiilor. Pentru cei care fac un antrenament mai solicitant, puteti posta videoclipuri demonstrative de antrenament pentru a-i ajuta si chiar pentru a ii inspira cu exercitii noi.

 

In zona cu greutati si in salile de gimnastica si salile de exercitii mai mari, puteti afisa reguli de siguranta; Video wall-urile LCD sunt solutii grozave pentru a afisa continut in timpul claselor de fitness si al altor evenimente.

 

 

Digital Signage poate ajuta la crearea unei atmosfere distractive intr-o sala de sport, facand-o un loc in care oamenii vor dori sa se antreneze.