Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Elementele audio esentiale pentru a pastra legatura cu cei dragi stand acasa

Elementele audio esentiale pentru a pastra legatura stand acasa

 

Sarbatorile se apropie, asa ca indiferent daca familia ta locuieste departe sau pur si simplu ai decis sa faci o sarbatoare digitala anul acesta, Audio-Technica are echipamentul de care ai nevoie pentru a ramane in contact stand acasa in acest sezon. Consultati acest ghid pentru a afla ce echipament audio este ideal pentru a pastra legatura cu cei dragi.

 

Microfoane pentru a ramane conectat

 

Nu lasa sarbatorile sa treaca fara sa vorbesti cu cei dragi! Microfonul ATGM1-USB este un microfon condensator simplu, de inalta calitate, pentru o claritate exceptionala. Acest microfon este instalat pe un suport cu profil redus si nu ocupa mult spatiu pe birou, astfel ca toti membrii familiei pot utiliza aceasta optiune compacta.
Incerci sa iei legatura cu studentul preferat? Daca are o pereche de casti (cum ar fi castile ATH-M50x) daruieste-i microfonul versatil ATGM2 pentru a le transforma intr-un headset. Folosind microfonul detasabil ATGM2, studenții pot vorbi cu membrii familiei prin hands-free in timp ce studiaza.
In cautarea unui microfon cu dimensiuni reduse? Microfonul cu condensator ATR4650-USB permite utilizatorilor sa se conecteze cu usurinta utilizand un computer, o tableta, un smartphone sau alte dispozitive. Este suficient de mic pentru a-l lua oriunde, asa ca, indiferent daca va conectati cu prietenii atunci cand sunteti acasa sau atunci cand sunteti pe drum, puteti folosi cu incredere acest microfon!
O alta alegere pentru un microfon compact excelent este microfonul cu condensator ATR4697-USB. Acest microfon ofera o acoperire completa la 360°. Similar cu ATR4650-USB, acest microfon se poate conecta si la un computer, o tableta, un smartphone si la alte dispozitive pentru o utilizare usoara.

 

Casti si casti cu microfon pentru a ramane in contact

 

Nu va incurcati in fire! Atat castile wireless ATH-ANC700BT, cat si ATH-ANC100BT sunt optiuni excelente pentru a comunica cu familia. Ambele casti ofera, de asemenea, anularea activa a zgomotului, astfel incat sa va puteti concentra asupra timpului in familie fara a fi distrasi. 
Cautati o optiune convenabila, care sa fie excelenta pentru a asculta muzica si pentru a pastra legatura cu prietenii? Castile intraauriculare wireless ATH-CK3TW sunt echipate cu tehnologia Qualcomm cVc™ (Clear Voice Capture) pentru a asigura conversatii telefonice clare, cu sunet natural. Aceste casti includ, de asemenea, pernute din silicon in patru dimensiuni diferite pentru o potrivire personalizata si o izolare excelenta.
Adolescentilor si studentilor le vor placea castile intraauriculare (in-ear) ATH-CLR100iS, care vin in mai multe culori cool, inclusiv negru, alb, roz, albastru si verde. Aceste casti convenabile includ, de asemenea, un microfon si un buton de control, fiind usor de utilizat.
Cine spune ca nu poti juca si tine legatura cu prietenii in acelasi timp? Daca iti doresti un microfon si o pereche de casti, toate intr-o singura configurare, castile cu microfon ATH-G1 sunt o alegere excelenta! Nu ratati niciodata glumele celebre ale tatalui sau acel moment esential din timpul jocului, deoarece acest headset ofera sunet la calitate de studio. Si, veti fi auzit tare si clar cu ajutorul pickup-ului extrem de directional al microfonului. Obtineti avantajul suplimentar al capabilitatilor wireless cu castile cu microfon incorporat ATH-G1WL.