Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Imbunatatiti activitatile din spitale cu solutii de afisare optimizate

 

Tendintele pietei

 

Spitalele sunt medii critice, iar o comunicare clara si concisa este importanta pentru a va asigura ca mesajele potrivite sunt livrate la momentul potrivit.

 

 

 

Cresterea pietei

Se preconizeaza ca piata va creste de la 1,86 miliarde USD in 2018 la 2,33 miliarde USD pana in 2023, la o CAGR (rata anuala compusa de crestere) de 4,6% pe parcursul aceleiasi perioade.

 

Calitate high-definition a imaginii 

Performanta adecvata si repetabila a sistemului de afisare a imaginilor este un element cheie al platformei tehnologiei informatiei intr-o sectie de radiologie moderna.

 

 

Solutia de afisare Samsung pentru industria sanatatii este potrivita nevoilor oricarei unitati medicale

 

De la harta unitatii medicale si afisarea programarilor la structurile sanitare consacrate asistentei acordate pacientilor, exista o serie de cazuri de utilizare in cadrul unei unitati medicale, unde o solutie de afisare impactanta poate oferi instrumentele  sofisticate necesare pentru a comunica rapid si eficient in intreaga unitate.

 

 

Ce ofera Samsung

 

Samsung, furnizorul mondial numarul unu de solutii de semnalizare digitala, ofera un portofoliu cuprinzator de solutii de afisare pentru o gama larga de aplicatii, inclusiv wayfinding (directionare), zona de așteptare, holuri, posturi de lucru, sali de conferinte, cabinetele medicilor si saloanele pacientilor.

 

 

 

Intrare si hol

Captati atentia vizitatorilor din momentul in care ajung cu continut informativ, in timp real

 

Diferentiati marca spitalului si afisati informatii utile, cum ar fi lista medicilor, povesti si testimoniale ale pacientilor, informații despre dotarile unitatilor sau procedee medicale inovatoare folosind semnalizarea LED de interior sau o solutie de video wall.

 

 

Wayfinding

Ajutati vizitatorii sa se orienteze cu usurinta in unitatea dvs.

 

Pacientii, angajatii si membrii familiei se bazeaza pe informații clare si usor de utilizat. Afisele digitale ii pot ajuta toti vizitatorii sa ajunga exact acolo unde trebuie cu harti interactive si semnalizare.

 

 

Zonele de asteptare

Imbunatatiti experienta de asteptare cu continut captivant

 

Captati atentia pacientilor si vizitatorilor cu informatii relevante in timp ce asteapta sa fie tratati, imbunatatind implicarea si reducand timpul de asteptare perceput, cu afisaje care ofera informatii spitalicesti importante si reconfortante.

 

 

Sali de conferinte

Vizualizati detaliile pacientului cu o claritate perfecta

 

Utilizarea celor mai recente afisaje 8K, care dispun de modul de simulare DICOM, permite echipelor medicale sa colaboreze rapid si eficient in salile de conferinte si in alte zone de intalnire private, garantand in acelasi timp ca echipele pot examina cu usurinta si cu exactitate informatiile medicale ale pacientului.

 

 

Puncte de lucru

Creati hub-uri la fiecare punct de lucru cu afisaje informative

 

Prin utilizarea unor afisaje de mici dimensiuni in fata fiecaruri punct de lucru din spital, eficienta muncii va creste si va permite fiecarui spatiu de lucru sa devină un hub pentru schimbul de informatii actualizate, in timp util, pentru medici, pacienti si vizitatori.

 

 

Saloanele pacientilor

Oferiti o experienta prietenoasa cu pacientii in camera

 

Oferirea celei mai noi tehnologii TV, insotita de o solutie simpla de gestionare centralizata, poate ajuta pacientii sa se bucure si poate crea o experienta mai familiara, asemanatoare celei de acasa.

 

 

Cabinetele medicilor

Permiteti o eficienta sporita si un mediu productiv

 

Solutiile de afisare cu impact ridicat, cum ar fi un monitor de afaceri, pot creste eficienta muncii unui doctor la intalnirea cu un pacient, asigurand un cadru productiv si confortabil atat pentru medic, cat si pentru pacient.

 

 

Solutii de gestionare

Gestionati dispozitivele si continutul afisat 

 

Impreuna cu partenerii, Samsung ofera solutii intuitive de gestionare care permit utilizatorilor sa aiba o capacitate excelenta de a gestiona si controla toate dispozitivele, creand si actualizand informatiile usor si in functie de necesitati.