Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Importanta AV in Industria Restaurantelor

Daca esti ceea ce mananci, asa cum se spune, rezulta ca esti ceea ce vezi si auzi inainte si in timpul unei mese la restaurant. Crearea de experiente in domeniul ospitalitatii, in special in restaurante, este esentiala pentru atragerea si mentinerea unei baze de clienti.

 


 

Si pentru a avea succes in acest peisaj extrem de competitiv al restaurantelor, proprietarii trebuie sa ia in considerare inovatiile bazate pe clienti pentru a creste nivelul de atractie al experientei acestora in restaurant, a declarat Brian McClimans, vice-presedinte de dezvoltare a afacerilor la nivel mondial, Peerless-AV.

“Acest lucru se face prin utilizarea divertismentului digital, a ofertelor digitale experientiale, in plus fata de programele de loialitate si ofertele speciale”, a spus el. “Astfel de lucruri, ca jocurile interactive trivia pentru dispozitive VR si ofertele speciale bazate pe text, s-au dovedit a fi de ajutor pentru imbunatatirea experientei si a valorii totale.”

Vezi SEMNUL

 

Afisajele digital signage ofera clientilor ceva mai interesant la care sa se uite decat capul persoanei din fata lor, a remarcat Garry Wicka, director de marketing, LG Electronics Business Solutions. 

“Cu cat este mai interesant, mai relevant, si mai captivant continutul, cu atat va fi mai eficient. Acesta este unul dintre motivele pentru care proprietarii de restaurante prefera de multe ori digital signage-ul, care capteaza atentia din orice unghi. Digital signage-ul poate oferi, de asemenea, un nou mod de a interactiona cu restaurantele in sine – chioscuri pentru comenzi, continut de divertisment, si, desigur, o modalitate mai buna de a evidentia produsele.”

Si ce solicita clientii din industria ospitalitatii? Cea mai mare miscare in industria ospitalitatii este nevoia de calitate superioara, rezolutie mai buna, si, desigur, dimensiuni mai mari, a spus Wicka.

“Un ecran mai mare, cu o rezolutie mai buna va capta atentia clientilor mult mai mult decat modelele mai vechi si mai mici.”


 

Cu restaurante ce cauta in mod constant noi modalitati  de captivare/angajare a clientilor, Peerless-AV a observat o crestere a locurilor de divertisment care se concentreaza pe mancare, pentru a crea atat o experienta interactiva, cat si o experienta de restaurant. Exemplele pot fi vazute la Lucky Strike, Level257 (locatia IL), si Top Golf, a spus McClimans. “Aceste locuri au creat numeroase oportunitati pentru digital signage in spatiul alimentar, cum ar fi meniurile digitale si chioscurile automate de comenzi etc., precum si in spatiul de divertisment, cu videowall-uri pentru meciurile sportive, chioscuri interactive si wayfinding etc. Aceste modele s-au dovedit a fi de un real succes.”

 

Tendinta de crestere din ultimii ani a meniurilor digitale se extinde acum si in spatiul exterior, in special in liniile pentru comenzi din masina, a remarcat Wicka.

 

De asemenea, el anticipeaza ca in curand display-urile vor fi vazute ca parte a proiectarii instalatiilor si nu vor mai fi instalate ulterior. “Acest lucru inseamna ca veti vedea mai multe tipuri de display-uri plasate in tot restaurantul.”

 

Acum ASCULTA

 

QSC a vazut oportunitati in lanturile de restaurante si in restaurantele care fac parte din locuri mai mari (spatii comerciale, galerii etc.), a declarat David Fuller, director senior, dezvoltare de produs, difuzoare, QSC.

“Cu cat QSC devine mai implicata in solutii audio la scara larga (mesagerie, paginare, controlere touchscreen, amplificatoare, difuzoare distribuite etc.), cu atat mai probabil zonele auxiliare, cum ar fi barurile si restaurantele, vor fi integrate intr-un sistem mai larg, cu avantajul suplimentar al controlului centralizat si al monitorizarii. “Restaurantele, cafenele, si in special barurile au nevoie de amplificatoare si difuzoare de inalta calitate, mai mult decat pietele corporative si educatia, unde amplificatoarele si difuzoarele sunt mult mai ieftine decat DSP audio si produsele de control video”, a adăugat el.

Mai multa MANCARE, va rog

 

Pe masura ce piata restaurantelor creste, inclusiv restaurante dedicate, cresc si oportunitatile. Multe companii de top s-au concentrat pe sprijinirea clientilor care au dorit sa ofere clientilor experiente inedite prin intermediul digital signage-ului.

 

Multe restaurante incorporeaza meniuri digitale si divertisment digital, cum ar fi Buffalo Wings Wild, care are jocuri trivia pe televizoare in tot restaurantul sau Chili, care a dotat fiecare masa cu un desktop care ofera jocuri pentru clienti, impreuna cu serviciile de restaurant standard.

 

Restaurantele pot oferi, cu ajutorul digital signage-ului, informatii nutritionale ale alimentelor, captivand astfel atentia clientilor si implicit, crescand gradul de incredere al acestora.