Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Incepeti intalnirile in Teams cu o camera video all-in-one – Yealink UVC40

Yealink MVC400 – Sistem Microsoft Teams Room pentru camere mici si huddle

 

Incepeti intalnirile in Teams cu o camera video all-in-one

 

Yealink UVC40 – camera video all-in-one USB ofera experienta video si vocala cu camera video AI, difuzorul si microfoanele array integrate. Cu mini-PC-ul MTouch II si MCore, solutia video Yealink MVC400 aduce un sistem MTR dedicat, care indeplineste cerintele salilor mici de intalniri.

 

 

 

 

Tineti-i pe toti implicati într-o intalnire video inteligenta

 

Dispozitivul Yealink UVC40 este echipat cu tehnologie AI, inclusiv Auto Framing si Speaker Tracking. Cu lentilele cu unghi larg de 133° si Auto Framing, UVC40 poate recunoaste numarul si pozitia participantilor, incadrand pe toata lumea fara probleme in cea mai potrivita pozitie chiar si în spatii mici. Tehnologia Speaker Tracking cu camera de 20MP, asigura o intalnire fata in fata bogata intr-o experienta vizuala de inalta definitie. In plus, cu un capac electric pentru lentile, camera UVC40 poate fi pornita si oprita automat cu ajutorul functiei sale de detectare, asigurand confidentialitatea sistemelor de conferinta MVC400.

 

 

Sunet perfect cu experienta anti-zgomot si full-duplex

 

Cu ajutorul tehnologiei Yealink Noise Proof, UVC40 cu 8 microfoane MEMS si difuzor incorporate permite utilizatorilor sa se bucure de experienta vocala full-duplex fara intreruperi si sa vorbeasca liber intr-un mod confortabil.

 

 

Configurare instantanee pentru sistemul dvs. MVC400

 

In seria Yealink MVC II, solutia de gestionare a cablurilor MCore integreaza cablurile de transmisie de date si de alimentare intr-un singur cablu CAT5e, ofera o solutie simpla pentru cablarea complicata si reduce timpul de implementare. Pentru sistemul MVC400, implementarea usoara poate fi realizata doar conectand MTouch II si UVC40 la mini-PC-ul MCore.

 

 

Partajarea continutului in moduri cu fir si wireless

 

Este de ajuns sa conectati Yealink WPP20 si un singur clic pentru a partaja continut wireless. Puteti, de asemenea, conecta laptopul prin portul USB-C sau HDMI pentru partajarea usoara a continutului. Cu sistemul Yealink MVC II, toti participantii au flexibilitatea de a alege sa distribuie continutul wireless sau prin fir, se pot bucura de vorbire libera prin intermediul intalnirilor eficiente Teams.

 

 

Gestionati-va dispozitivele de la distanta

 

Aceasta solutie suporta platforma Yealink Device Management Platform/Cloud Service. Puteti gestiona, monitoriza, configura, actualiza si diagnostica prfect toate dispozitivele audio si video Yealink de pe aceasta platforma de la distanta.