Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Lucrati de la distanta cu solutiile de video si voce de la Yealink

Lucrati de la distanta cu solutiile de video si voce Yealink pentru Microsoft Teams

 

Focarul global de coronavirus a afectat munca si viata a milioane de oameni:

 

  1. Pentru ca in acesta perioada foarte multi oameni lucreaza de acasa, au nevoie de dispozitive audio si video profesionale care sa fie usor de instalat si de implementat.
  2. Restictiile de calatorie pot afecta afacerile si de aceea dispozitivele audio si video profesionale sunt o necesitate pentru participarea sau organizarea de intalniri formale.
  3. Diagnosticul de la distanta poate fi efectuat prin telemedicina pentru a reduce riscul de infectare in timpul diagnosticarii non-urgente.

 

In timpul acestei crize, intreaga echipa Yealink lucreaza indeaproape cu partenerii sai pentru a va oferi un portofoliu larg de solutii de video si voce certificate pentru Microsoft Teams si asistenta pe cat posibil.

 

Impreuna, vom trece prin asta.

 

 

Pentru rutina zilnica

 

Camera foto Yealink UVC30 si/sau difuzorul cu microfon CP700/CP900 fac ca munca de acasa sa fie mai usoara si mai productiva.

 

Pentru intalniri de afaceri de la biroul de acasa

 

Sistemul de videoconferinta Yealink VC210, telefonul video VP59 si castile USB UH36 ofera toate caracteristicile necesare pentru intalniri individuale sau de grup.

 

* UH36 va fi disponibil pentru comanda incepand cu 7 aprilie 2020

 

 

Restrictii de calatorie

 

Patru seturi diferite de dispozitive MTR permit utilizatorilor sa indeplineasca diverse cerinte de intalniri la distanta si sa depaseasca restrictiile de calatorie.

 

Telemedicina pentru diagnosticul non-urgent

 

Sistemul de videoconferinta Yealink VC210 permite medicilor sa interactioneze cu pacientii lor de la distanta, imbunatatind eficiența, economisind timp/ bani si asa mai departe.

 

 

 

Daca aveti intrebari cu privire la solutiile Yealink in timpul acestei pandemii, ne puteti contacta la adresa de e-mail office@audio.ro sau la numarul de telefon 0787 380 833 si va vom ajuta sa gasiti cea mai buna solutie pentru dvs.