Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Lucruri pe care le poti rezerva cu Joan #meetJOAN

Ca si aplicabilitate, avantajele folosirii Joan sunt foarte clare: puteti rezerva si programa spatiile de birouri pentru o mai mare eficienta, o experienta optima de intalnire si conservarea timpului, energiei si costurilor.

 

Dar asteptati, sunt mai multe! Cine spune ca salile sunt singurele lucruri pe care le puteti rezerva la birou? Sau oriunde altundeva de fapt. Haideti sa fim creativi.

 

 

Rezervati diferite spatii si obiecte

 

In esenta, o resursa  rezervabila este orice necesita programare. Sigur, salile de conferinte si spatiile de tip huddle sunt cu siguranta in capul listei. In practica, totusi, o varietate de alte locatii fizice au nevoie de rezervare din diferite motive.

 

O bucatarie este o astfel de locatie. Asta nu inseamna neaparat gustarile obisnuite de la colt de strada. La KFC Australia au un loc numit “Bucatarie de testare”. Acolo, personalul merge sa gateasca si sa testeze produse. Si Joan permite tuturor sa afle ce se gateste.

 

Daca echipa dvs. are acces la o sala de gimnastica sau de jocuri in care merge sa se relaxeze, de ce sa nu utilizati Joan pentru a le spune cine urmeaza. Am listat chiar si masa de foosball ca resursa rezervabila in calendarul nostru. Nu  sarim nicio linie cand Joan este in jur.

 

Apoi mai este masina companiei. Unul dintre clientii nostri a raportat ca a implementat Joan pentru a supraveghea cine este pe drum si pentru cat timp. Cu Joan, fiecare calatorie de afaceri va incepe si se va termina la timp.

 

 

Echipamente si tururi de birouri

 

Ati avut vreodata o intalnire sau o conferinta programata, pentru care a trebuit sa tipariti o multime de materiale si cineva pusese stapanire pe imprimanta? Cu toti am avut aceasta experiena enervanta. Adaugarea de instrumente si echipamente la resursele Joan stabileste un sistem transparent si democratic pe care niciun coleg nu il poate contesta.

 

Planificarea tururilor de birouri poate reprezenta o provocare logistica. Dar nu trebuie sa fie asa. Trimiterea invitatiilor catre vizitatori prin intermediul functiei de “intampinare calduroasa” a lui Joan si desemnarea anumitor parti din sediul dvs. la anumite momente va face ca lucrurile sa functioneze fara probleme.

 

 

Petreceti ceva timp de calitate cu cainii de birou

 

Exact, cainii. Multe companii progresive adopta politici prietenoase cu animalele, permitandu-le angajatilor sa-si aduca tovarasii canini la munca. S-a dovedit ca patrupezii canini au efecte terapeutice asupra oamenilor si va puteti rezerva timp sa va duceti cainele la o plimbare cu Joan.